Karaman sinenasta bu hafta

Karaman sinenasta bu hafta
Karaman'ın Sinema merkezi Sinenas'ta bu hafta neler var.

Karaman SineNas sinema salonunda bu hafta yine bir birinden güzel filmler yer alıyor.

KİRAZ MEVSİMİ: Çekimleri Karaman / Ermenek'te yapılan "Kiraz Mevsimi" izleyicileriyle buluşuyor. Bir Anadolu kasabası olan Ermenek'te kendi işini kurmanın hayaliyle yaşayan Yılmaz'ın, babası ve yaşadığı coğrafya ile hayalleri arasında sıkışıp kalma hikayesini anlatan Kiraz Mevsimi'den ilk fragman geldi. Yönetmenliğini Durmuş Akbulut’un üstlendiği filmin çekimleri Ermenek ilçesinde gerçekleşti.

SEANSLAR: 12:00 - 14:15 - 16:30 - 21:15 

DEADPOOL 2 : 1. Filminde Dünya genelinde büyük ilgi gören Deadpool 2. filminde de ilgileri üzerine topladı.  Deadpool kahramanlık işlerini devam ettirmekte, bir yandan da gündelik hayatını sürdürmektedir. Kız arkadaşı Vanessa'yla mutlu bir ilişki sürdüren Deadpool'un düzeni, gelecekten gelen Cable'ın ortaya çıkışıyla sarsılır. Cable gelecekte tehdit oluşturacak bir çocuğun peşindedir. Deadpool, Cable'ı durdurabilmek için süper güçlere sahip bir ekibi toplar ve bu aykırı karakterlerden oluşan X-Force ekibi, Deadpool'la birlikte maceraya atılır.

SEANSLAR: 11:45 - 14:15 - 16:45 - 21:00 

YOL ARKADAŞIM : BKM tarafından yapılan "Yol Arkadaşım" sizleri gülme krizine sokacak. İbrahim Büyükak’ın yazdığı senaryonun yönetmeni Bedran Güzel. Onur (Oğuzhan Koç) ve Şeref’in (İbrahim Büyükak) yol boyunca karşılaştığı birbirinden komik, şaşırtıcı ve eğlenceli karakterleri, sinema ve televizyon dünyasının birbirinden ünlü isimleri canlandırıyor.

SEANSLAR: 11:45 - 14:00 - 21:00

HÜRKUŞ : Göklerdeki Kahraman”ın afiş krizi çözüldü. Başrol oyuncusu Gizem Karaca’nın itirazı üzerine film için yeni afiş hazırlandı.Türkiye havacılık tarihine geçen Vecihi Hürkuş’un hayatını konu alan “Hürkuş: Göklerdeki Kahraman”ın ilk afiş çalışması kriz yarattı. Filmde Hürkuş’un eşi Hadiye’ye hayat veren Gizem Karaca, “Bu afişteki fotoğraf bana benzemiyor, yaşlı çıkmışım” diyerek afişin kullanılmasına karşı çıktı. İtirazı üzerine yeni bir çalışma yapılarak kriz aşıldı. İkinci afiş, tüm ekipten onaylı şekilde sinemaseverlere sunuldu. Yönetmenliğini Kudret Sabancı’nın üstlendiği, Hilmi Cem İntepe, Gizem Karaca, Bora Akkaş ve Miray Daner’in başrollerini paylaştığı “Hürkuş: Göklerdeki Kahraman” 25 Mayıs’ta vizyona girecek.

SEANSLAR: 11:30 - 13:45 - 16:00 - 18:15 - 21:00

KRAL ŞAKİR: Laboratuvarda yapılan bir deney hiç beklenmedik sonuçlar doğurur. Deney sonucu Fil Necati’nin telefonundaki oyun ile gerçek dünya arasında bir kapı açılır. Şakir’in ne yapıp edip dünyayı kurtarması gerekir. Ailesi ile kendini Fil Necati'nin cep telefonunun içindeki oyunda bulan Şakir, gerçek dünya sona ermeden bütün oyunları tamamlayıp oyunu durdurmalıdır. Fakat bu hiç de düşünüldüğü kadar kolay olmaz. Şakir ve ailesi dünyayı kurtarmaya çalışırken bir yandan da onu durdurmaya çalışan düşman ve tehlikeli video oyun kahramanlarıyla da savaşmak zorunda kalır.

SEANSLAR: 16:15 - 18:00