Karaman sanayinin merkezi olacak

Karaman sanayinin merkezi olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılışlarını yaptığı projeler önümüzde ki dönemlerde meyvesini vermeye başlayacak.

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın önderliğinde başlayan Karaman’ı kalkındırma projeleri meyvesini vermeye başladı. Geçtiğimiz hafta sonu Karaman’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını yaptığı serbest bölge ve diğer projelerin Lütfi Elvan’ın katkılarının olduğunu söylemiş “ Lütfi kardeşim Karaman’lı olmasından dolayı yatırımlarda bunlarıda sağolsun eklemiş.” Diyerek Lütfi Elvan’ın Karaman’a sağladığı katkıları ifade etmişti.

Serbest Bölge, 2. Organize Sanayi ve Lojistik merkezi çalışmaları için İstanbul’da bir dizi ziyarette bulunan MÜSİAD Karaman şubesi, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Müsiad Karaman Şube Başkanı Ali Osman Cevher önderliğinde yapılan ziyarette Karaman'a kazandırılan Serbest Bölge, 2. Organize Sanayi Bölgesi, Lojistik Merkezi ile ilgili bilgilendirme ve destek isteme amaçlı Müsiad Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve Başbakanlık Yatırım ve Kalkınma Ajansı Başkanı Arda Ermut'u İstanbul'da ziyaret etti.

Yapılan Ziyarette Müsiad Karaman Şube Başkanı Ali Osman Cevher’in yanı sıra; Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ali Osman Kaşıkçı, Ongun A.Ş. Yön. Kur. Üyesi Kerim Dereli, Ongun A.Ş. Genel Müdürü Nejat Koyuncu ve Karaman Genç Müsiad Başkanı Av. Sadık Buğra İşler'de katıldı.

Müsiad Başkanı Ali Osman Cevher, Karamaninsesi.com’a yaptığı açıklamada; Karşılıklı bilgilendirmeler ile verimli görüşmeler gerçekleşti. Toplantı ileriki süreçte yatırıma dönmesi temennisi ile sonuçlandı.” Dedi.