Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep MUĞLU taziye mesajı yayınladı

Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep MUĞLU taziye mesajı yayınladı
Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep MUĞLU taziye mesajı yayınladı
Teker teker Vatan toprağına emanet ettiğimiz aziz şehitlerimize bir yenileri de maalesef ilimizden katılmıştır. Mübarek Ramazan Bayramı’nı eda ettiğimiz bu mübarek günlerde ilimiz arka arkaya şehit haberleriyle adeta sarsılmıştır.
Milletimizin, vatanımızın can ve mal güvenliği, emniyeti için gece gündüz demeden, bin bir zorlukla görev yapan güvenlik güçlerimize PKK’lı hainler tarafından türlü saldırılar gerçekleştirilmektedir. Bu hain saldırılarda Sözleşmeli Er Oğuzhan KÜÇÜK ve PÖH Memuru Muhammet Ali Mevlüt DÜNDAR şahadete erişmiştir. Almış olduğumuz Şehadet haberleri malesef yüreğimizi dağladı. Milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden bu alçak PKK’lı hainler asla emellerine ulaşamayacaklar. Şehitlerimizin katilleri bulunup, bu alçakça saldırının hesabı, teröristlerden mutlaka sorulacaktır.
 
Tarihin kuruluşundan bugüne şehitlik mertebesi aziz milletimiz için bir şeref madalyası olarak görülmüştür. İlahi kelimetullah ve nizam-ı alem için gözünü kırpmadan aziz vatan için canlarını seve seve ortaya koymuştur.
 
Aziz şehitlerimiz Mekânınız cennet olsun, Hz. Muhammet Cennet komşunuz olsun. Gözünüz arkada kalmasın. Bu millet var oldukça vatan için canlarını vermeye her zaman hazırdır.
 
Karaman’ımız ve ülkemiz bir daha böyle acı haberler almaması temennisiyle, Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet, aileleri