Karaman Ticaret Odası Seçime gidiyor

Karaman Ticaret Odası Seçime gidiyor
Karaman Ticaret Odasının seçim takvimi belli oldu.

Esnaf odalarının seçimlerinin ardından Karaman Ticaret odasının seçim takvimi de belli oldu. Karaman Ticaret Odası Başkanı Mustafa Toktay, Karamaninsesi.com’a yaptığı açıklamada Karaman Ticaret Odası ( KTOS) nın seçiminin 15 Nisan 2018 Pazar günü yapılacağını söyledi.

Mustafa Toktay haber sitemize yaptığı açıklamada; “ Karaman Ticaret Odası 15 Nisan Pazar günü gerçekleşecek. Yüksek Seçim Kuruluna yaptığımız başvuruda İstiklal İlkokulunda yapılmasını talep ettik ama henüz yer olarak netleşmedi. Tarih olarak 15 Nisan kesin tarihtir.” Dedi.

 

ÜÇ MUSTAFA’NIN ADI GEÇİYOR

15 Nisan'da yapılacak olan Ticaret Odası seçimleri için şuanda üç Mustafa’nın adı geçiyor. Geçtiğimiz günlerde Karaman Belediye Meclis üyesi Mustafa Sarı adaylığını resmen açıklarken Mevcut Başkan Mustafa Toktay’ın ise aday olup olmayacağı bilinmiyor. Eğer Mustafa Toktay aday olmazsa onun desteklediği Mustafa Gökhan Alkan’ın aday olması bekleniliyor.

Mustafa Toktay devam derse, 15 Nisan’da Mustafa Toktay ve Mustafa Sarı yarışacak. Toktay artık tamam derse Mustafa Sarı ile Mustafa Gökhan Alkan yarışacak.