Karaman Müsiad dan Bayırbucağa yardım

Karaman Müsiad dan Bayırbucağa yardım
Müsiad Karaman temsilciliği, ateş altındaki Bayırbucak Türkmenlerine 5 tır gıda yardımı yaptı.
Suriye'nin güneyinde ki Türkmen yerleşim yeri olan Türkmenlere Karaman'dan 5 tır dolusu yardım gitti. Müsiad Karaman temsilciliği tarafından organize edilen yardım kampanyasında 5 Tır dolusu gıda ve ihtiyaç malzemesi gönderildi.
 
Karaman Aktekke meydanında düzenlenen programda Tırları uğurlamak için Karaman Milletvekili Recep Konuk, Recep Şeker, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve daha birçok yönetici katıldı. 
Karaman Müsiad Başkanı Turgay Baş, yaptığı açıklamada; “Kardeşlik Sınır Tanımaz
Bayır Bucak, Kızıl Dağ yanıyor. Ciğerimiz yanıyor. Mehmet Akif’in dediği gibi “Yırtıcı his yoksulu, sırtlan kümesi” Kâfir orduları nasılda yükleniyor kardeşlerimize...
Vatanı için canını ortaya koyan kardeşlerimizin yanındayız. Bizler Karaman Müsiad Üyeleri Türkmen kardeşlerimizin yanındayız. Bugün 5 Tır Dolusu malzemeyi kardeşlerimizin yaralarına merhem olmak için gönderiyoruz. Yarın gerekirse sınırlarımızı aşar yaralarını sararız. Kardeşlik sınır tanımaz. Çanakkale oluruz geçit vermeyiz. Kardeşliğin hukukunu sınırlar ile belirleyemezsiniz.
Sınırlarımızı ihlal edenlere haddini bildiren Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın yanındayız. Biriz, iriyiz, diriyiz. Huzurlarınızda bu kardeşlik konvoyuna destek veren bütün sanayicilerimize teşekkür ederim.” Dedi. 
 
Turgay Baş’ın yaptığı konuşmanın ardından dualar okunarak Tırlar uğurlandı.