Karaman Gençlik Merkezi Kadınlarını Unutmadı

Karaman Gençlik Merkezi Kadınlarını Unutmadı
Dünya Kadınlar Gününde Kur'an-I Kerim Hediye Edildi

Karaman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ''Anne Kız Kur'an Öğreniyoruz'' projesine katılan kadınlara Kur’an-ı Kerim hediye edildi.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri Türkiye genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Karaman’da gençlik merkezi tarafından düzenlenen etkinlikte ''Anne Kız Kur'an Öğreniyoruz'' projesine katılan kadınlara ve gençlik merkezinde çalışan kadın personele Karaman İl Müftülüğü’nün de destekleriyle 20 adet Kur’an-ı Kerim hediye edildi. Böylesine anlamlı bir hediye aldıklarından dolayı mutlu olduklarını belirten kadın kursiyer ve personeller, hediyelerin kendilerini çok memnun ettiğini söyledi.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen,'' Her kadın, bir erkeğin ya kızıdır, ya kardeşidir yahut hanımı veya annesidir. Kadınlara kötü şeyler reva görülmemeli, onlara layık olduğu değer verilmelidir. Biliyoruz ki kadın toplumun en etkili, yönlendirici, birleştirici ve koruyucu unsurudur. Bizlerde bugünün önemine istinaden kursiyer ve kadın personelimize Kur’an-ı Kerim hediye ettik. Hiç bir karşılık beklemeden yüreğindeki şefkat ve sevgiyi veren, gelecek nesillerimizi en iyi şekilde yetiştirecek olan annelerimizin ve tüm kadınlarımızın ’8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum."