Karaman GHSİM’den Emekli Öğretmenlere Vefa Ziyareti

Karaman GHSİM’den Emekli Öğretmenlere Vefa Ziyareti
Karaman’da, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından emekli öğretmenlere bir dizi ziyaret gerçekleştirildi.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilde bulunan emekli öğretmenler Durmuş Ali Karataş ve Mehmet Ali Bayrak’a bir dizi ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaretler kapsamında ilk olarak emekli öğretmen Durmuş Ali Karataş’ı ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Mustafa Karadeniz, Mustafa Akgündüz, antrenör, gençlik liderleri ve sporcular daha sonra emekli öğretmen Mehmet Ali Bayrak’ı evlerinde ziyaret etti.

Ziyaret karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren ve duygusal anlar yaşayan Karataş, “Öğretmenler günü dolayısıyla ziyaretime gelen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline çok teşekkür ederim. Böyle bir sürpriz ziyaret beni gerçek anlamda çok mutlu etti ve bugün benim bayramım oldu. Otuz yılı aşkın bir dönem eğitim camiasına hizmet verdikten sonra gözlerimde ki rahatsızlıktan dolayı çok sevdiğim bu mesleği bırakmak zorunda kaldım. Fakat böyle günlerde hatırlanmak çok güzel. Öğretmenlik mesleğinin en güzel tarafı da bul olsa gerek. Beni evime gelerek ziyaret eden ve bu özel günde hoş sohbetleriyle mutlu eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline candan teşekkür ederim” dedi.

Öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu belirten Şube Müdürü Karadeniz ise, “Öğretmenler Günü, fedakar öğretmenlerimizin kıymetini bir kez daha anlamamızı sağlayan önemli günlerden bir tanesi. Öğretmenlerimizin hakkını asla ödemeyiz. İl Müdürlüğü olarak bizlerde bu önemli günde ilimizde bulunan ve emeli olmuş değerli öğretmenlerimize personelimizle birlikte ziyaret ederek tecrübelerinde faydalanmak istedik. Sağ olsunlar bizleri çok iyi karşıladılar. Öğretmenlerimizin duygu ve düşünceleri bizleri çok etkiledi. Hala onlardan öğrenebileceğimiz çok şey var. Gerçekten öğretmenlik farklı bir meslek, hala o mesleğin izleri karakterleri üzerlerinde devam ediyor. Öğrencilerimize, öğretmenleri sadece öğretmenler gününde değil de zaman zaman hatırlaması gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Öğretmenlerin üzerimizde gerçekten çok büyük emekleri var. Bu yüzden ahirete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum." şeklinde konuştu.

Ziyaret esnasında uzun yıllar hizmet ederek Türk Milli Eğitimine sağladığı önemli katkılar sebebiyle minnet ve şükranlarının ifadesi olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Karadeniz tarafından emekli öğretmenlere çiçek ve plaket takdim edildi.