Karaman Belediyespor Niğde’den 1 Puanla Döndü

Karaman Belediyespor Niğde’den 1 Puanla Döndü
Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Karaman Belediyespor, Niğde deplasmanına çıktığı zorlu maçta 1-1 berabere kalarak puanını 4’e yükseltti.

 Geçtiğimiz yıl istenmeyen olaylara sebep olan Niğde Belediyespor – Karaman Belediyespor maçı bu yıl renkli görüntülere sahne oldu. Her iki takım oyuncuları da birbirilerine maç öncesi çiçek verdi. 29 Eylül 2013 Pazar günü, saat 16.00’da, Niğde 5 Şubat Stadında oynanan karşılaşmayı İsa Yücel Çırakoğlu yönetti. 

Maça her iki takımda temkinli başladı. Genellikle orta alan mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın ilk 45 dakikasında takımlar gol bulamayınca, ilk yarı 0-0 tamamlandı.

İkinci yarıya her iki takım oyuncuları da hızlı başladı. Ev sahibi ekip 79. dakikada Ömer ile bulduğu golle 1-0 öne geçti. Golden sonra rakibinin üzerinde iyice baskı kuran Karaman Belediyespor, aradığı golü 85. dakikada Samet Dağlı’nın ayağından buldu. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Karaman Belediyespor, zorlu Niğde deplasmanından 1-1’lik skor ile dönerek 4 puanla 4. sırada yer aldı.

Ligde 3. hafta maçları 6 Ekim 2013 Pazar günü oynanacak. Saat 14.30’da başlayacak mücadelede Karaman Belediyespor kendi sahasında Kayseri Yolspor’u ağırlayacak.