Karaman Belediyesi'den çocuklar için tiyatro etkinliği düzenledi.

Karaman Belediyesi'den  çocuklar için tiyatro etkinliği düzenledi.
Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında seçkin programları vatandaşlarla buluşturan Karaman Belediyesi, yarıyıl tatiline giren çocuklar için de tiyatro etkinliği düzenledi.

Karaman Belediyesi, 15 günlük yarıyıl tatiline giren çocukları Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi’nde ücretsiz tiyatro gösterileri ile buluşturuyor. Çocukların kültürel anlamda gelişmesine katkı sunmak, hoşça vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte; Evvel Zaman İçinde, İzci Kardeşler ve Dünyayı Kurtaran Çocuk isimli birbirinden güzel üç farklı oyun sahneleniyor.

            Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan tiyatro etkinlikleri ile ilgili şöyle konuştu: “Karaman Belediyesi olarak her alanda 7'den 70'e tüm vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi'mizde yarıyıl tatilini de fırsat bilerek çocuklarımıza sanatsal ve kültürel anlamda katkı sağlamak amacıyla bir dizi tiyatro etkinliği düzenliyoruz. Çocuklarımız bu etkinlikler sayesinde hem eğleniyorlar hem de öğreniyorlar. Belediye olarak bu eğitici ve öğretici etkinliklerimize kesintisiz devam edeceğiz. Tüm çocuklarımızı ve ailelerini düzenlemiş olduğumuz bu programlara davet ediyorum” dedi.

            Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen tiyatro etkinliğinin ilk seansları bugün (22 Ocak 2018) gösterime sunulurken, Çocuk Tiyatrosu Şenliği; 23 Ocak Salı günü saat 11.00 ve 14.00’de iki seans halinde devam edecek.