Karaman Belediye Spor 3 Puan Peşinde

Karaman Belediye Spor 3 Puan Peşinde
Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele eden Karaman Belediye Spor, bu hafta kendi sahasında Mersin Büyükşehir Belediye Meski Spor’u konuk ediyor.

 Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaparak seri galibiyetler alan temsilcimiz, sadece geçtiğimiz hafta Kozan Belediyesi ile deplasmanda oynadığı mücadelede puan kaybetti. Bu hafta üst sıraları zorlayan iki ekibin mücadele edeceği karşılaşmaya derbi gözüyle bakılıyor. 35 puanlı Karaman Belediye Spor, 38 puanla 3. sırada bulunan Mersin Büyükşehir Meski’yi yendiği takdirde averajla 3. sıraya yükselecek. Geçtiğimiz hafta Kozan Belediyesi ile oynanan karşılaşmanın son dakikalarında şanssız bir gol yiyerek haftayı puansız kapattıklarını ve bu hafta kendi seyircisi önünde Mersin ile oynayacakları maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaklarını ifade eden Karaman Belediye Spor Kulüp Başkanı Hacı Osman Ünüvar, takımda morallerin gayet üst düzeyde olduğunu söyleyerek tüm sporseverleri 9 Mart Pazar günü oynanacak karşılaşmaya davet etti.

Karaman Belediye Spor – Mersin Büyükşehir Belediye Meski Spor arasında yapılacak maç, 9 Mart Pazar günü saat 13.30’da Kemal Kaynaş Stadyumu’nda oynanacak.