Karaman Anketinden İYİ Parti atağı

Karaman Anketinden İYİ Parti atağı
İYİ Parti’nin kurulmasıyla anket çalışmaları hızlandı. Karamaninsesi.com anketinden MHP’ye kötü sonuçlar çıktı.
Türkiye’nin siyaseti geçtiğimiz hafta yeni gelişmelerle farklı bir boyuta taşınıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla görevden alınan Belediye Başkanları ve özellikle Melih Gökçek’in istifası kamuoyunda geniş yer alırken halkın en çok takip ettiği konunun başında Meral Akşener ve Diğer Ülkücü gurupların oluşturduğu İYİ Parti’nin açıklanması oldu.
 
Meral Akşener’in gündemde geniş yer almaması için en çok merak edilen Melih Gökçek istifası o haftaya alınmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Melih Gökçek günlerce diretti gibi gözükse de esas düşünce İYİ Parti’nin oluşturacağı gündemi engellemek olarak düşünüldü.
 
Türk seçmeni İYİ Parti’nin durumunun ne olacağını merak ediyor. Bu sorunun cevabını arayan Anket şirketleri sahada çalışmaya başlarken, Karamaninsesi.com olarak Karaman halkına sorduk. Yarın seçim olsa kime oy verirsiniz? İlk defa Meral Akşener’in partisinin de yer aldığı ankette MHP için şok sonuçlar ortaya çıktı.
Çoğunlukla ülkücü camianın oluşturduğu İYİ Parti MHP’nin adeta yarısından fazlasını aldı.
 
1 Kasım’da Karaman’da %64 oy alan AK Parti Ankette %51’e gerilerken, %16 alan MHP anketten sadece %5,8 alabildi. %15 oy alan CHP ise HDP’nin de yok olmasıyla ankette %18 oy alabildi.
 
Karamaninsesi.com okuyucularının bildiği gibi son (Yerel seçimler dahil) Karamaninsesi.com 6 seçimin tamamını bilen ve anketleri en sağlam haber sitesi olarak biliniyor. 
 
İşte Karamaninsesi.com'un son anket sonuçları:
 
 
Karamaninsesi.com'un %99 bildiği önceki anketlerden biri Tıkla Bak