Karaman AK Parti Milletvekili Dr. Recep ŞEKER'in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Karaman AK Parti Milletvekili Dr. Recep ŞEKER'in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep ŞEKER, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir açıklama yaptı.
ŞEKER, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. Yıldönümünü, Milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur ve coşkusunu yaşıyoruz.
Aziz Milletimiz, tüm imkânsızlıklara rağmen milli birlik ve beraberlik içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere karşı 30 Ağustos 1922 tarihinde büyük bir zafer kazanmış, bu zafer ile hiçbir zaman ve hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini ve sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya ilan etmiştir.
30 Ağustos Zaferi Milletimizin en zor koşullar altında bile üstün cesaretinin, vatanseverliğinin, yüksek ve güçlü iradesinin, bağımsızlık, hürriyet ve var olma mücadelesinin tarihe altın harflerle yazıldığı çok önemli bir kahramanlık destanıdır.
Bu anlamlı gün dolayısıyla, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan ve bizlere emanet eden aziz şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, bütün vatandaşlarımızı sevgi ve saygı ile selamlıyorum.” dedi.