Karadağlı'da her zaman ki Ramazan bir başka

Karadağlı'da her zaman ki Ramazan bir başka
Karadağlı resturantta Ramazan yemekleri bir başka
Karamanʹın en nezih Restuarntlarından Karadağlı Resturant Ramazan ayında da en çok ilgi gören iftar merkezlerden biri oldu. Konya yolu üzeri Bölge trafiğin hemen yanında bulunması yani şehir merkezine ortalama 3 km uzak olması müşteri kitlesini hiçte etkiliyor gibi gözükmüyor.
 
İftar ve sahurlarda tüm masaların dolduğu Karadağlı Restuarntta yemek yemeniz için öncelikle 0338 221 00 33 numaralı telefondan rezervasyon yapmanız gerekiyor. Usta aşçılarından oluşan mutfaktaki ekibi, hızlı ve atik bir şekilde yemek servisini yapan garsonlar ile birlikte tam bir takım ruhu oluşturmuş durumda.
 
İftar için gelen vatandaşların en çok rağbet gösterdiği yemek ise Testi Kebabı. Karamanʹda Testi Kebabını bulabileceğiniz tek adres olan Karadağlı restuarntta testi kebabı içinde ayrı bir rezervasyon yapmanız gerekiyor.
 
Tamamen Kaliteli hizmet ve Lezzetli yemekleriyle Karadağlı Restuantta Ailenizle İftar yemeğine gitmek isterseniz acaba ne kadar fiyat tutar? İşte bunun için butonu tıklayın ve Ramazan Menüsünün Fiyatlarını Öğrenin