Karadağlı Restaurant’ta Yine Bir İlk

Karadağlı Restaurant’ta Yine Bir İlk
Yurtsever Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Karadağlı Restaurant’ta canlı müzik dönemi başlıyorkara

 Yurtsever Şirketler Grup Müdürü Murat Gülşen karamaninsesi.com’a Karadağlı Restaurant ‘ta yapacakları Canlı Müzik hakkında bilgi verdi.

Murat Gülşen, Karaman halkının Karadağlı Restaurant’a çok büyük ilgi gösterdiklerinin altını çizerek vatandaşın bu ilgisi karşısında Yurtsever Şirketler grubu olarak hizmet ağını genişleteceklerini belirtti.

Müzik Ruhun gıdasıdır diyen Murat Gülşen, Müşterilerine lezzetli yemeklerinin yanında Türk Sanat müziği başta olmak üzere Türk Musikisinin güzel eserlerini bir ekip tarafından Canlı Müzik olarak vereceklerini söyledi.

Murat Gülşen sözlerine şunları ekledi ; “ Karadağlı Restaurant açıldığından buyana Karaman halkına hizmet vermekten gurur duyduk. İlkleri yaparaktan sizlerin ilgisini çekmeyi başardık. Bu verdiğimiz farklı hizmet karşılığında Karaman halkının teveccühüyle karşılaştık. Restaurant sektöründe ayrıcalıklı hizmet olarak Açık büfe kahvaltıyı başlattık ve inanılmaz ilgi gördük. Bu ilgiye layık olmak için yeni farklı hizmetler bulmak için hep düşünce içerisinde olduk. Farklı bir hizmet daha bularak Restaurantımızda Canlı müzik yapma kararı aldık ve bugünden başlayarak Çarşamba ve Cuma akşamları farklı biz hizmetle sizlerin karşısında olacağız. Siz değerli Karaman halkına sunar hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.