Kanal D nin logosu değişiyor mu?

Kanal D nin logosu değişiyor mu?
Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından biri olan Kanal D'nin 22 yıllık logosu değişiyor mu?
Türkiye'nin en çok izlenen televizyon kanallarından Kanal D'nin logo tasarımını değiştireceği haberi sosyal medyayı salladı.
 
Kanal D'nin yeni logosu olacağı iddia edilen bir logo tasarımının internete düşmesi üzerine sosyal medya kullanıcıları tarafından adeta bombardımana tutuldu.
 
Ekşi Sözlük ve sosyal medyada yapılan yorumlardan bazıları:
 
- Logoyu tasarlayan arkadaşlar workinton'da çalışmış dedirten bir tasarımdır.
 
- Görür görmez "taklittir kesin." diyeceğim kadar iyi bir logo. buradaki tasarım uzmanlarına bakmayın siz. umuyorum ki özgündür. çok beğendim.
 
- Ooo b.k alırım bi dal
 
- Yuvarlak hat çizgilerin tasarlanan çalışmayı gayri ciddi gösterdiği kanal logo. kanal d çocuk veya müzik kanalı oldu da haberimiz mi yok. aklıma yine torpil hastalığından kurtulamamış yönetici birinin torpilli elemanının elinden çıkmış olma ihtimali geliyor. torpil kaliteyi yok eder sayın yöneticiler. torpil kaliteyi yok eder!
 
- Tuvalet deliği mi o?
 
- Bir yazar da dememiş ki kaynağı neresi bu logonun, sözlüğün geldiği son noktayı göstermesi açısında güzel bir örnek.
 
- Olmamıştır. ben daha star'ın logosuna alışamadım mk. ne gerek var böyle şeylere uleyn! eskilerde daha ayrı bir tat oluyor niyese, yaşlandık mı noluyor lan.
 
- Göz ve illüminati geyikleri ne zaman başlayacak merak ettiren logo. logoyla birlikte kanalın içeriğinde de değişiklik olacak mı göreceğiz bakalım.
 
- Aydın Doğan'ın yeğeni tarafından tasarlanmıştır.
 
- Dönel kavşak projesinden hallicedir.
 
 
 
- Büyük ihtimalle uydurma haber başlığıdır. çünkü bir tasarım ancak bu kadar anlamsız ve çirkin olur.
 
- Başka bir kanalın logosu olsa fena değil diyeceğim ama sen kanal d'sin hacı. yıllardır jeneriğini bile değiştirmemiş, ihtiyaç dahi duymamışsın. yakışmamış. 
 
- Kanal D yeni logo olarak kendine "pretzel" seçmiş. 
 
Pretzel nedir?  Namı diğer Alman simidi. Amerika'da da camekanlarda satılan tuzlu hamur. Simit tadı bekleyenlerin hayal kırıklığına uğradığı yiyecek.
 
 
Kanal D, Aydın Doğan'ın sahibi olduğu Doğan Holding'in Türkiye'de yayın yapan ulusal televizyon kanallarından biridir. Tüm Türkiye'ye yayın yapan ulusal kanal, genelde dizi filmleriyle ön plana çıkmıştır ve 84 yerli ve 13 yabancı dizi ile, 93 yerli ve 9 yabancı dizi yayınlamış Show TV'den sonra en çok sayıda televizyon dizisi yayınlamış Türk televizyon kanalıdır. 2009 yılı itibarıyle Türkiye'de en çok izlenen kanal ünvanını elde etmiştir.