Kadının Belinden Bonzai, Aracın Kapısından Esrar Çıktı

Kadının Belinden Bonzai, Aracın Kapısından Esrar Çıktı
Konya’da narkotik polisinin yaptığı çalışmada bir kadının beline sarılı şekilde satışa hazır bonzai ele geçirilirken, bir otomobilinin kapı arasından ise özenle gizlenmiş 12 kilo esrar çıktı. Gözaltına alınan 3 şüpheli adliyeye...

Konya’da narkotik polisinin yaptığı çalışmada bir kadının beline sarılı şekilde satışa hazır bonzai ele geçirilirken, bir otomobilinin kapı arasından ise özenle gizlenmiş 12 kilo esrar çıktı. Gözaltına alınan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde ile ilgili çalışma yaptı. Yapılan çalışmalar sırasında uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisine ulaşılan Nergiz Y. (44), merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesinde gözaltına alındı. Nergiz Y’nin üzerinde yapılan aramada beline sarılmış satışa hazır 25 paket bonzai ele geçirildi.

Çalışmalarını sürdüren narkotik polisi, Konya-Ereğli karayolu üzerinde Bestami P. (32) ve Kamil B’nin (26) bulunduğu otomobili durdurdu. Otomobilde yapılan aramada ilk başta bir şey bulamayan polisler, dedektör köpeği kullandı. Dedektör köpek, kapıya tepki verince, kapının içi açıldı. Açılan kapının içerisinde özenle özenle gizlenmiş parçalar halinde 12 kilogram esrar ele geçirildi.

Polis her iki olaya karışan 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesiʹnde sağlık kontrolünden geçiren şüpheliler, adliyeye sevk edildi.