KYK Müdürünün terbiyesiz davranışına tepkimizdir.

KYK Müdürünün terbiyesiz davranışına tepkimizdir.
Dün gece 03.00 civarlarında meyana gelen yurt olayında Gazetecileri kovamaya çalışan KYK Müdürü Enver Yazıbaşı'nı Karamaninsesi.com olarak kınıyoruz.
KYK Yurduna meydana gelen skandal taciz olayını görüntülemek isteyen ve tek derdi işini en iyi şekilde yapmak isteyen DHA muhabiri Muammer Şen'i kovmaya çalışan KYK Müdürü Enver Yazıbaşı'nı Karamaninsesi.com olarak kınıyoruz.
 
Dün gece geç saatlerde KYK yurdunda skandal taciz olayı meydana gelmişti. Olayın patlak vermesinin ardından kamerasıyla olay yerine giden DHA Muhaberi Muammer Şen'in görüntü almasını istemeyen KYK Müdürü Enver Yazıbaşı muhabir arkadaşımıza " Senin anan bacın yok" diyerek namus edebiyatı yaparak çekim yapmasına engel olmasına hem Karaman'lı gazeteciler hemde ulusal medya kuruluşları büyük tepki gösterdi. Skandal olayın ortaya çıkmaması için medyaya ayar vermeye çalışan kendini bilmez KYK müdürü gazetecinin işini yapmasına izin veren Emniyet mensuplarını da azarlamaya çalışmıştı.
 
Arkasında kimlerin olduğunu bilmediğimiz Haddini bilmez KYK Müdürü Enver Yazıbaşı'nı kınıyor ve Başta Karamaninsesi.com olmak üzere Karaman'lı gazetecilerin işini en iyi bir şekilde yapmak isteyen Meslektaşımız Muammer Şen'in arkasında olduğumuzu belirtmek isteriz.