KASİAD ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ SANAYİCİYLE BULUŞTURDU

KASİAD ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ SANAYİCİYLE BULUŞTURDU
Karaman Aktif Sanayicileri Ve İş Adamları Derneği (KASİAD) Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi öğrencileri ile birlikte KOMGIDA Kâzımkarabekir tesislerini ziyaret etti.
Karamanoğlu Mehmetbey üniversitesi öğrenci konsey başkanı Emre Ökkeş SOYDEMİR ve Kariyer Topluluğu Başkanı Halil ÇİFTER başkanlığında KASİAD aracılığıyla KOMGIDA tesislerinde gofret üretimi, makarna üretimi, bisküvi, çikolata üretim hatlarını gezerek üretim hakkında yetkililerden bilgi aldılar.
KOMGIDA Üretim Müdürü Yavuz IRKLI’nın özel sektördeki gelişmeler hakkında bilgi verdiği ziyarette öğrenciler de merak ettikleri soruları sordular. Irklı öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, söz konusu programın organizasyonundan dolayı KASİAD Genel Sekreteri Faruk Özdemir’e teşekkür etti. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi öğrencileri de bu tür etkinliklerin önemine dikkatleri çekerek üniversitede aldıkları eğitimi pekiştirdiklerini, daha ayrıntılı bilgi aldıklarını ve kendilerine yeni ufuklar verdiğini belirttiler.