KARAMANʹDA YILIN DERBİSİ... KAÇMAZZ

KARAMANʹDA YILIN DERBİSİ... KAÇMAZZ
AMATÖR KÜMEDE DERBİ ÖNCESİ DOSTLUK MESAJI
Karaman Amatör kümede 14 Şubat Pazar günü oynanacak olan Karaman Belediye spor ve Akın Gençlik spor müsabakası öncesi her iki takımın başkanı Belediye Başkan Vekili Naim Özpınar’ı ziyaret ederek karşılıklı dostluk mesajı verdi.
 
Buluşmada Belediye spor Başkanı Faruk Aydın, Antrenör Rıdvan Çakı, Akınspor Başkanı Yusuf Ünalan ve Antrenör Ramazan Delen Belediye Başkan Vekili Naim Özpınar ile bir araya geldi. Ziyarette konuşan Vekil Özpınar her iki başkana seslenerek: “Öncelikle bu hafta sonu yapacağınız maçta her iki takımımıza da başarılar diliyorum. Tüm taraftarların Pazar günü oynanacak maçta kardeşlik içersinde tezahüratlar yapmasını arzuluyoruz. Spor barış ve kardeşlik için yapılan bir olaydır. Sportmence ve fair-play adına Karaman’a yakışacak bir maç olmasını arzu ediyoruz." dedi.
 

Başkanlar da bu zorlu mücadelenin karşılıklı dostluk ve spor kurallarına uygun geçmesi temennisinde bulundu.

14. haftanın derbi özelliğini taşıyan maç aynı zamanda şampiyonu da belirleyeceği için büyük önem taşıyor. 37 puanda ki Belediyespor rakibini yendiği takdirde, puan farkını 6’ya çıkaracak ve kalan 4 maç öncesi büyük oranda şampiyonluğu garantileyecek. Eğer Akınspor karşılaşmadan galip ayrılırsa her iki takımında puanı 34 olacak ve Akınspor averajla liderlik koltuğuna oturacak.
 

Bu zorlu mücadele 14 Şubat Pazar günü saat 11.00’de Yunuskent sahasında oynanacak.