KARAMANʹDA CHP İLE AKPʹNİN İLGİNÇ KAVGASI

KARAMANʹDA CHP İLE AKPʹNİN İLGİNÇ KAVGASI
CHPnin Açıklamasına AK Partiden ilginç cevap.
CHP Karaman İl Başkanı Osman Nuri Koçak,  Yılbaşı münasebetiyle bir basın açıklaması düzenledi.
 
Açıklamasında AKP’ye çatarak “ AKP 8 yıldır Türk ulusu yerine başka güçleri memnun ediyor” demişti.
AK Parti İl Başkanı Süleyman Atik ise bu iddiaya karşı ilginç bir açıklama yaptı, “evvela kendilerinin 50 yıldır kimlerin taşeronluğunu yaptıklarını açıklasın”.
 
Süleyman Atik’in bu açıklamasını duyanlar ise şaşkınlığını tutamadı. Nasıl yani “Evvela”…. Ne yani önce CHP başka güçlere hizmet ettiğini açıklasın sonra biz açıklarız mı diyor? Gibi konuşmalara neden oldu.
 
CHP İl Başkanı Osman Nuri Koçak’ın kutlama mesajı şu şekilde, “ 8 Yıldır Türk Ulusu yerine başka güçleri memnun eden bir yönetim biçimi sergileyen ve ulusal tüm değerlerimizin içini boşaltan AK Parti iktidarından kurtulmak ellerimizdedir. 2010 yılının bu beklentilerimize ortam oluşturması dileklerimle yeni yılınızı saygı ile kutlarım.
 
Ak Parti İl Başkanı Süleyman Atik’in açıklamasında ise şunlara deyindi, “ AK Parti’nin 8 yıldır Türk Ulusu yerine başka güçleri memnun ettiğini ifade eden kartpostallar bastırıp dağıtan Koçak evvela kendilerinin 50 yıldır kimlerin taşeronluğunu yaptıklarını açıklasın.
 
Bize düşen onların seviyesine inmeden, milleti kavga ettirmek yerine kucaklaştırarak, içinde olduğumuz dostluğa ve kardeşliğe yapılan açılım sürecini kararlılıkla devam ettirmektir.
 
Bu halis niyetlerimiz ve milletten aldığımız güç ile yeni gireceğimiz 2010 yılının CHP’li kardeşlerimiz de dâhil olmak üzere tüm milletimiz için sağlık mutluluk ve barış getirmesini temenni ederiz.” Dedi.