KARAMAN BELEDİYESİ CEZA KESMEYE BAŞLADI

KARAMAN BELEDİYESİ CEZA KESMEYE BAŞLADI
Karaman Belediyesi aldığı yeni karar ile gece 24.00den sonra açık olan Esnafa ceza uyguluyor.

Karaman Belediyesi Gece 24.00’den sonra açık olan Esnafa Ceza kesilmesi hususunda karar almıştı.

Alınan karar uygulanmaya başlandı. Karaman’da yaklaşık 30 yıldır hizmet veren Can Gıda bu kararın ilk kurbanlarından oldu.
 
Can Gıda’nın sahibi Mehmet Çomak haber sitemize yaptığı açıklamada “Biz yıllardır 24 saat hizmet veriyoruz. Vatandaşlarımız gece yarısı acil olarak ihtiyaçları olabiliyor. Kimi Anne Baba Çocuğuna Süt alıyor, kimileri Ekmek alıyor. Yıllardır 24 saat hizmet verdiğimiz için halkımız saatlerce açık yer aramak yerine direk buraya gelip ihtiyacını karşılıyordu. Şimdi Belediye böyle bir karar aldı, Biz durumu onlara arz etmemize rağmen bana ve komşularımıza ceza kestiler” dedi.
 
Saadet Partisi Karaman İl Teşkilatı Halkla İlişkiler Başkanı Yavuz Ergen Belediye’nin Ceza kestiği Can Gıda’yı ziyaret ederek, durum hakkında bilgi aldı.

Yavuz Ergen Belediye’nin aldığı bu karar ile Esnafın ekmeği ile oynandığını iddia etti.

Esnafın durumun zaten kötü olduğunu belirten Yavuz Ergen, Türkiye’nin çok büyük Ekonomik kriz yaşamakta olduğunu, İnsanların işsiz Esnafların siftahsız gün bitirdiğini söyledi. Yavuz Ergen açıklamasında son olarak, Sigara yasağı ile başlayan Yasaklar bu şekilde devam ederse Esnafın bir gün patlayacağını belirtti.