KARAMAN BELEDİYESİNE PROTESTO

KARAMAN BELEDİYESİNE PROTESTO
Geçen hafta AKP hükümetini protesto etmek için Aktekke Meydanında şov yapan Selahattin Atik adlı vatandaştan sonra, şimdi de AKPli Belediye yi protesto etmek için teyemmüm şovu başladı.
Geçen hafta AKP hükümetini protesto etmek için Aktekke Meydanında şov yapan Selahattin Atik adlı vatandaştan sonra, şimdi de AKP’li Belediye yi protesto etmek için teyemmüm şov’u başladı.
Karamanʹda borcundan dolayı belediyenin suyunu kesmesine kızan kişi, evinin önünde teyemmümle abdest alıp namaz kıldı.
Karaman Belediyesi, Alacasuluk Mahallesi 561 sokakta oturan Nazmi Şahinʹin evinin suyu borcunu ödemediği için kesildi.
Ailesi köye giden Şahin, çalıştığı inşaattan evine geldiğinde musluktan su akmadığını gördü. Evde su olmadığı için hiç bir ihtiyacını gideremeyen Şahin, protesto amaçlı evinin önüne bir el arabası toprak dökerek teyemmüm abdesti aldı ve namaz kıldı.
 
300 lira olan su borcunu taksitlendirdiğini fakat son taksit olan 100 lirayı yatıramadığını söyleyen Şahin, gazetecilere şunları söyledi:ʹʹBen inşaatlarda amele olarak çalışan bir işçiyim. 2-3 seneye kadar az çok karnımızı doyuruyorduk. Artık eskisi kadar inşaatlarda iş olmuyor. Uzun süre işsiz kalmıştım. Su bir evin en temel ihtiyacı. Protesto amacıyla toprakla teyemmüm yapıp abdest aldım, namaz kıldım. İnşallah namazım kabul olur. Bu kriz aşılacaksa devletin, belediyenin bizlere yardımcı olması lazım. Biz belediyeden ekmek, aş istemiyoruz. Borcumuza biraz zaman istiyoruz.ʹʹ
 
KARAMANİNSESİ.COM / ANALİZ:  Bu tür şovlar hükümet için gerçek yapılan protestoları sulandırma çalışmasıdır. Bu kişilerin iktidar yanlısı kişi veya kişiler tarafından organize edildiğini hükümete yapılacak olan ciddi protestoları hükümetin lehine çevirme çalışması olabilir.
 
Protesto 1; Bura da ki kişi gece 2ʹde alkollu bir şekilde hemde üzerinde Atatürk posteri ile Milliyetçi kelimeler kullanarak protesto ediyor. Bu AKP tabanını hiç mi hiç ikna etmez.. hatta kızdırır bile.. Allahʹın sarhoşu, Ergenekoncu deyip geçerler..
 
Protesto 2; Burada ki kişide Protestoyu Gece yapıyor.. ve Dinimizin emirlerine göre bulunduğu civarda su varsa teyemmüm abdesti alamazsın.. Bunu bile bile yapmak dinle alaydır.. Allah Kurʹanʹda Din (İslam) la alay etmeyin buyuruyor.. Ayrıca suyu kullanırken aklın neredeydi.. İşte bu Dindar olan AKP tabanının desteğine değil tepkisine sebep olur.. 
 
Ülkemiz Ermeni açılımı, Demokratik açılım, Ekonomik açılım, Ahlâki açılım derken her tarafını açtı.. fazla açılmayalım boğulabiliriz.. Her gördüğünüz olay gördüğünüz gibi değildir..
Lütfen Gözümüzle değil Beynimizle düşünelim..