KARAMAN ANKETİ DEVAM EDİYOR

KARAMAN ANKETİ DEVAM EDİYOR
Karamaninsesi.com olarak hazırladığımız Karaman anketine yoğun talep var. Şimdilik anket sonuçları Ak Parti önde götürüyor.

Karamaninsesi.com olarak sürdürdüğümüz anket 2. haftasını doldurdu. Anket başladığından bu yana şimdilik 1637 kişi katıldı. Anketin ilk günlerinde Ak Parti ara farkla ilk sırada yer alırken onun arkasında CHP, MHP ve Saadet yer alıyordu.

Ak Parti ilk Günlerde %30 ken şimdi ise %23 lere geriledi.
 
AK Parti ve MHP Çekişiyor.
 
Son günlerde yaşanan Kürt Açılımı ülkede ciddi kavgalara sebep olurken bu en çok Milliyetçi Hareket Partisi’ne yaramış gibi. Ak Parti ne Kadar önde gitse de MHP Bazen AKP’nin önüne geçiyor. İlk günlerde MHP %15 ken şimdi %22 lere çıktı.
 
CHP yi TDH mi Bölüyor?
 
2 haftadır süren anket’te CHP her geçen gün oy kaybediyor. Bir ara 2nci parti olan CHP şimdi ise 3 ncü sırada yer aldı. İlk günlerde %21 olan CHP nin oyunun %15 lere gerilemesi acaba TDH, CHP yi bölüyormu sorusunu akıllara getiriyor. Bilindiği gibi Mustafa Sarıgül Türkiye Değişim Hareketini kurarak CHP ye alternatif bir parti olma yolunda ilerliyor.
 
Saadet Partisi Ciddi Şekilde Tırmanışta
 
Ankette en dikkati çeken parti ise Saadet Partisi oldu. Önceki seçimde Yeni Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’la yola Çıkan Saadet Partisi seçimde oyunu ikiye katlayarak %6 oy almıştı. Bizim anketimizde ise %13 oy alarak seçimdeki aldığı oyu ikiye katlayarak Anketin en dikkat çeken partisi oldu.
 
ANKET DEVAM EDİYOR.
 
Ankete Katılmak isteyen okuyucularımız geç kaldım diye üzülmesin çünkü anketimiz daha devam ediyor.
Tek yapmanız gereken sitemizin sağ tarfında bulunan anket bölümünde oy kullanmak.
 
Not: Her Bilgisayardan sadece bir defa oy kullanabilirsiniz. Birden fazla kullanmak istesenizde Teknik olarak mümkün değil.