KAMİL UĞURLU MUHALİFLERİ BU HABERİ OKUMASIN

KAMİL UĞURLU MUHALİFLERİ BU HABERİ OKUMASIN
Karaman Belediyesi, Ulaştırma Bakanlığı ve Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ortak yapılacak olan, Karaman girişi köprülü kavşak için çalışmalar hızlandı.
KARAR VERİLDİ BİR-KAÇ AY İÇERİSİNDE BAŞLIYOR
 
Karaman Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Mehmet Öztaş’ın Karayolları Konya bölge müdürlüğü ile yaptığı görüşmede kesin kararın verildiği öğrenilirken, Projenin Karaman Belediyesi tarafından yapıldığı takdirde daha kısa bir zamanda inşaatına başlanabileceği gelen haberler arasında.
 
Karaman Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu ziyaretle ilgili olarak: “Alternatifleri inceledik, köprülü kavşak projesini kesin olarak netleştirdik. Köprülü geçidin projesi Karayolları tarafından hazırlanacak ve Konya istikametinden Mut-Mersin istikametine kesintisiz geçiş sağlayacak. Köprülü geçidin üzerindeki kavşağın projesi ise Belediyemiz tarafından hazırlanacaktır. Kavşaktan Karaman’a çeşitli giriş ve çıkışlar organize edilecektir.
 
Proje kavşaktan organize sanayi bölgesine yüksek standartlı bölünmüş yolu ve kavşaktan Mut-Mersin istikametinin Karaman çıkışına kadar olan yolun standart ve kaplama kalitesinin yükseltilmesini de kapsamaktadır. Projeyi en kısa sürede hemşerilerimizin hizmetine kazandırmak istiyoruz.” dedi.