KAİM-DERDEN 15 ÖĞRENCİYE BURS

KAİM-DERDEN 15 ÖĞRENCİYE BURS
Karaman İmam-Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği faaliyet alanlarını genişleterek yeni hizmetlerle Karamanlıların karşısına çıkmaya devam ediyor.
Karaman İmam-Hatip Lisesi mezunlarının ve mensuplarının bir araya gelerek oluşturduğu çatı altında yapılan hizmet çalışmalarına eğitim alanında bir yenisini daha ekledi. Eğitim alanındaki çalışmalara ağırlık veren Kaim-Der yönetim kurulu, ortaöğretim öğrencilerine kalacak yer imkânı sağlama konusunda gayretlerini sürdürürken, İmam-Hatip Lisesi mensubu ve mezunu öğrencilere de burs imkânı sağlıyor. Bu yıl ÖSS ile farklı okulları kazanmış öğrencilerden 15 kişi Kaim-Der bünyesinde burs alacak. Konu ile ilgili Kaim-Der yönetim kurulu yapmış olduğu açıklamada: “Henüz yeşeren bir fidan olan derneğimiz kısa zaman içerisinde meyvelerini vererek bizleri gururlandırmıştır. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin daha kaliteli ve müreffeh bir eğitim almaları için bu yılki ÖSS’de yerleşen öğrencilerimize burs imkânı sağlama kararı aldık. Şu anda belirlenen 15 öğrencimize eğitim-öğretim dönemi boyunca burs vereceğiz.  İlk yılımızda geldiğimiz bu nokta halkımızın teveccühünün açık göstergesi olmakla birlikte bizleri son derece memnun etmektedir.
 
Derneğimizin başlatmış olduğu eğitim bursu faaliyetinde, burs verdiğimiz öğrenci sayısını artırmak için sizlerin de desteğinizi bekliyoruz.” dedi.
 
İrtibat: 0539 899 84 88
Türkiye Halk Bankası Karaman Şubesi: 16000107
Türkiye Finans Karaman Şubesi:       1041312-1