Judo Federasyonu Başkanı Karaman Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Judo Federasyonu Başkanı Karaman Belediyesi’ni Ziyaret Etti
Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz,Karaman Belediyesi’ni Ziyaret Etti.

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ve Karaman Judo İl Temsilcisi Ahmet Ömre Türe, Karaman’da yapılacak olan Minikler Türkiye Judo Şampiyonası öncesinde Karaman Belediyesi’ni ziyaret etti.

Belediye Başkan Vekili Mustafa Öktem ve Belediye Meclis Üyesi Ramazan Pınar tarafından ağırlanan Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ve Karaman Judo İl Temsilcisi Ahmet Ömre Türe; 14-16 Eylül tarihleri arasında Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi  Spor Salonu'nda düzenlenecek olan ve 70 ilden 1500 sporcunun katılacağı Minikler Türkiye Judo Şampiyonası'na ve spora verdiği desteklerden dolayı Karaman Belediyesi’ne teşekkür etti.

Başkan Vekili Öktem de her daim spora ve sporcuya destek verdiklerini, vermeye de devam edeceklerini belirterek Karaman’ın ilerleyen yıllarda daha kapsamlı spor müsabakalarına ev sahipliği yapabileceğini söyledi.

Ziyaretin sonunda Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Başkan Vekili Mustafa Öktem’e günün anısına plaket takdim etti.