İzcilerimizden Oryantiring Etkinliği

İzcilerimizden Oryantiring Etkinliği
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karaman Gençlik Spor Kulübü izcileri Karaman cadde ve sokaklarında şehir oryantiring etkinliği düzenlendi.

 Karaman Gençlik  Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Spor Kulübü izcilerimiz hafta sonunu değerlendirmek ve izcilerimizi bilinçlendirmek adına hafta sonu şehir oryantiring etkinliği düzenlediler. Beşerli gruplar halinde dokuz grup olan izciler, teknik iz işaretleriyle ve ipuçlarıyla Karaman cadde ve sokaklarında kendi gruplarına yazılan mektupları bulup parkuru tamamlamaya çalıştılar.

Yaklaşık iki saat süren etkinlik hakkında bilgi veren izcilik il temsilcimiz F. Nilgün Kuşçu, ‘’ bu tür etkinliklerdeki amacımız çocuk ve gençlerimize beyin cimnastiği, beyin fırtınası yaptırmak çocuklarımızın doğru ve çabuk karar verebilme yeteneklerini ortaya çıkarmaktır. Periyodik olarak bu tür faaliyetlerimiz devam edecek . Parkuru tamamlayan ilk üç gruba da çeşitli hediyeler verdik. Ayrıca ipuçlarını bıraktığımız pek çok çarşı esnafımıza da gösterdikleri ilgi ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim’’ dedi.