İyi Parti Karaman il kongresi gerçekleşti

İyi Parti Karaman il kongresi gerçekleşti
İyi Parti Karaman İl Kongresi düzenlenen Olağan Kurul sonrası tamamlandı.

İsmet Hatipoğlu listesinde gidilen seçimler Yunus Emre Konferans Salonunda yapıldı.

Kongreye, İyi Parti Konya İl Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ereğli, Mut İlçe Teşkilat üyeleri, CHP Karaman İl Başkanı İsmail Atakan Ünver, İlçe başkanı Onur Irgat, Saadet Partisi yöneticileri, KTSO Başkanı Mustafa Toktay, Türk Ocakları Başkanı Yunus Turan, davetliler misafirler ve partililer katıldı.

Kalabalık olduğu gözlenen İyi Parti Karaman İl Kongresi Divan Kurulu heyetinin yerini almasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

Kongrede İyi Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Necdet Uysal, Genel Başkan Meral Akşener’in mesajını okudu.

Faaliyet ve denetim raporlarının okunmasının ardından kongrede davetlileri ve partilileri selamlayan İsmet Hatipoğlu;

“4 ay önce kısa bir sürede kurulmuş bir siyasi parti, yılmadan yıkılmadan yorulmadan gecesini gündüzüne katan İlçe Kongrelerini yaptı. Bugünde İl Kongremizi yapıyoruz. Bu konuda emeği geçen, tüm İlçe teşkilatlarımıza ve yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Sizlerin sayesinde İyi Parti artık bugün itibarı ile Karaman’da 3 yıllığına seçilecek yönetimle halkın karşısında olacak.

Bu 4 aylık süre içinde yapmış olduğumuz fedakârlıkların üzerine koyarak insanımızla bir bir buluşup tek tek kucaklaşacağız. İnşallah bu güçlü hareket Karaman’da yerel seçimlerde birinci olacaktır. Bu İyilerin cesur yüreği inşallah genel seçimlerde de Karaman’da birinci parti olacak. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de devletin en büyük ihtiyacı olan şefkati hâkim kılmak adaleti hâkim kılmak adına bir anneyi Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendiyi Cumhurbaşkanı seçeceğiz.

Seçimler hangi tarihte yapılırsa yapılsın İyi Parti bunların sonunu getirecek tek ve yegâne partidir. Bu zulme bu ayrıştırmaya bu korkutmaya yönelik politikaların son bulup şefkat ortamının hâkim olmasını sağlayacağız. Yapılacak kongremizin Karamanımıza ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Dedi. Yapılan konuşmaların ardından parti bünyesine katılanlara rozetleri takıldı. Coşkulu geçen kongrede İyi Parti üyeleri İsmet Hatipoğlu’na destek vererek seçime gitti.