İyi Parti Karaman da ilçe teşkilatlarını kurdu

İyi Parti Karaman da ilçe teşkilatlarını kurdu
Meral Akşener’in yeni partisi İYİ Parti Karaman’da 290 kişiden oluşan yönetim kadrosunu belirledi.

MHP’den ayrılarak yeni parti çalışmaları yapan ve geçtiğimz aylarda İYİ Parti’yi kuran Meral Akşener, tüm ülkede olduğu gibi Karaman’da hızla teşkilatlanıyor.

Kurucu il Başkanı olarak İYİ Partinin teşkilatlanmalarını hızlı bir şekilde yürüten İsmet Hatipoğlu, Merkez dahil 5 ilçede teşkilatlanmayı sağladıklarını ve sadece yönetim kadrosunun 290 kişiden oluştuğunu belirtti.

Kazım Karabekir ilçe teşkilatını da haftaya tamamlayacaklarını belirten İYİ Parti Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, ilçe başkanlarının isimlerini açıkladı.

Yapılan Açıklamada;

Merkez İlçe Başkanı       : Necdet UYSAL

Ayrancı İlçe Başkanı        : Başaran SARAY

Başyayla İlçe Başkanı     : Ahmet KARADEMİR

Ermenek İlçe Başkanı    : Kamil KOÇDAYI

Sarıveliler İlçe Başkanı   : Yusuf UĞURELLİ

Olarak belirlendiğini belirtti. Beklediğinden daha fazla ilgi ile karşı karşıya olduklarını söyleyen İYİ Parti Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu; “ Karaman’da hızla teşkilatlanıyoruz. Vatandaşlardan öyle bir ilgi görüyoruz ki beklediğimizin çok çok fazlası. İnşallah ilk seçimlerde Büyük bir zafer ile çıkacağız. İl ve ilçeler dâhil şuan yaklaşık 290 kişiden oluşan yönetim kadrosu oluşturduk. ANAP, DYP,CHP,MHP ve diğer bazı partilerin çizgisinde siyaset yapmış bir çok kişi ile yola çıkıyoruz. ” Dedi.