İstifa sorusuna cevap!

İstifa sorusuna cevap!
Broos istifa sorusunu ise net şekilde cevapladı!
Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos, bütün egemenliği kendilerinde olan maçı kaybettiklerini söyledi.

Broos, 2-0 yenilgileriyle sona eren maçın değerlendirmesini kısa yapacağını belirterek, ʹʹÇok büyük adaletisizlikle karşı karşıya kaldık. Maç boyunca oyunun kontrolü bizdeydi. Birçok gol pozisyonu yakalıyoruz, ama bunu bazen gole çeviremiyoruz. Bugün de bunun bedelini ödedikʹʹ dedi.

Maçın son 5 dakikasında oyunu iyice riske attıklarını ve Beşiktaşʹın alan ve pozisyonlar bulduğunu ifade eden Broos, ʹʹBütün egemenliği bizde olan maçı kaybetmiş olduk. Bu da adil bir şey değilʹʹ diye konuştu.

Broos, son vuruşlarda etkili olamadıklarını yineleyerek, şöyle devam etti:
ʹʹGalatasaray maçında öne geçme fırsatı bulduk, değerlendiremedik. Gaziantepʹe karşı 7 pozisyon bulup kazanamadık, böyle başka maçlar da sayabilirim. Bu kadar dönüm maçlarında gol pozisyonları yakaladın mı değerlendirmeniz gerekiyor. Biz de bundan şikayetçiyiz. Beşiktaş, 5 savunmacıyla oynadı. Bu demek değil ki taktikleri yaradı. Hakan maçın adamı oldu. Umut ve Gökhanʹa güvenmemiz, hala sabır göstermemiz gerekiyor. Onlar bizim elimizdeki hücumcular. Kötü oynamaya hakları var. Onları saf dışı bırakırsak, elimizde başka hangi hücumcu var. Onlara sabır göstermeliyiz. Bir önceki maçları onların sayesinde kazanmıştık.ʹʹ

Broos, bir gazetecinin ʹʹistifa konusunda durumunuzu gözden geçirecek misiniz?ʹʹ şeklindeki sorusuna ʹʹhayırʹʹ yanıtını verdi.

Broos, Gabriçʹin performansına ilişkin olarak ise ʹʹHer zamanki gibi iyi oynamadı diye oyuncu hakkında şüphe etmek doğru olmaz. Her oyuncunun iyi ve zor günleri vardır. O da bugün zor günlerden birini yaşadı. Bir seferde değerlendirme yapmak doğru olmazʹʹ diye konuştu.

-CANLI YAYIN-
Trabzonspor evinde atak oynadığı ve Hakan Arıkanʹı geçemediği maçta Beşiktaşʹa 2-0 kaybedince, oklar teknik direktör Hugo Broosʹa yöneldi. Deneyimli teknik adamın maç sonu canlı yayındaki sözlerini ise Ajansspor.com derledi;

Maçtan önce “en iyi tanıdığım takım Beşiktaş” yorumu yapan Broos, “Maçın gidişatı Beşiktaş’ı ne kakar iyi tanıdığımızı gösterdi” derken şöyle devam etti;
“ 80 dakika üstünlük bizdeydi. Hiç pozisyon bulmadan gol attı Beşiktaş. Son 10 dakika harici bütün kontrol bizdeydi diyebilirim, tabii yanılıyorsam bunu da söyleyebilirsiniz.”

“Bundan sonraki maçları kazanmamız lazım” diyen deneyimli teknik adam başkanın maç sonunda sarfettiği ‘futbolun adaleti yok’ yorumuna da hak verdiğini kaydederek; “Beşiktaş hiçbir pozisyona girmeden kazandı. Maç boyunca savunma yaptılar, beklediler.. Maçın tüm kontrolü ve egemenliği bizdeydi ama hiç hak etmediğimiz şekilde bu maçtan puansız ayrılıyoruz..” dedi.