İstanbulʹda Boğaziçi Köprüsü’nde 23ʹüncü Kurtuluş

İstanbulʹda Boğaziçi Köprüsü’nde 23ʹüncü Kurtuluş
İstanbul’da Boğaziçi Köprüsü’nden atlayarak intihara teşebbüs eden bir kişi, ağır yaralı olarak kurtuldu. Denizden çıkarılan genç, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.Alınan bilgilere göre olay, bu sabah 05.00 sıralarında...

İstanbul’da Boğaziçi Köprüsü’nden atlayarak intihara teşebbüs eden bir kişi, ağır yaralı olarak kurtuldu. Denizden çıkarılan genç, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Alınan bilgilere göre olay, bu sabah 05.00 sıralarında Boğaziçi Köprüsü’nde meydana geldi. Bir taksiyle köprü üzerinde inen Ufuk D. (23) adlı şahıs, Boğaziçi Köprüsüʹnün korkuluklarından atlayarak intihar etmek istedi. Polisin ikna çabalarına rağmen kendini boşluğa bırakan şahıs, deniz polisi tarafından kurtarıldı. Köprüden atlayıp hayatta kalan 23ʹüncü kişi olan Ufuk D.’nin, kaburgalarında kırık olduğu öğrenildi. Olay yerine gelen 112 ambulansı ile Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan Ufuk D.’nin, hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Neden intihar etmek istediği henüz öğrenilemeyen şahsın tedavisi sürüyor.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.