İnternet Explorer 8 avantajları

İnternet Explorer 8 avantajları
Yeni sürümle kullanıcı web ortamında istediği bilgiyi hızlı ve kolay elde edebileceği esnek ve yaratıcı bir altyapı kazanıyor.

 

BURAYA TIKLAYIN ÜCRETSİZ İNDİRİN

Yaşam dolu bir İnternet deneyimi

İnternet Explorer 8 “Activities” (Aktiviteler) ile yaşanan deneyim web sayfasının ötesine geçiyor. Bu özellikle webmasterlar, kullanıcının sitede farklı eylemleri gerçekleştirebileceği alanlar oluşturabiliyorlar. Web sayfasında bir kelimenin üstüne sağ tıklandığında o nesnenin sözlük anlamından, nerede bulunduğuna kadar birçok çok farklı seçenek önizleme modunda görüntülenebiliyor.

Yeni sürümde ayrıca geliştiricilere “WebSlices” ile web sayfalarının parçalarını işaretleme olanağı tanınıyor. Örneğin, kullanıcıya WebSlicesʹa abone olarak sunucunun web sitesini ziyaret etmeden hava durumu tahminlerini görebilme veya TV program akışı gibi bilgilere ulaşabilme imkanı sunuluyor.

Buna ek olarak İnternet Explorerʹın kısayol çubuğu da yenilenmiş durumda. İsmi Favorites Bar olan çubukla linkleri, RSS beslemelerini, WebSlicesʹı ve Office dokümanlarına giden kısayolları görebilmek mümkün.

Beta 1 ile artık geliştiricilerin İnternet Explorer’da çok daha zengin ve etkili eklentiler hazırlaması da daha kolay bir hale geldi.

Şimdiye kadar sağlanan en yüksek koruma altyapısı

Beta 1’in en çok geliştirilmiş güvenlik altyapısına sahip bulunuyor. Bu sürümde şifre çalmaya karşı daha sıkı tedbirler alınıyor. Güvenlik filtresi çevrimiçi tehditlere karşı sitenin tam açılımını analiz ederek kapsamlı tedbirler sağlıyor. Bu geliştirilmiş önleme yetenekleri sofistike ve planları saldırılara karşı çok daha güçlü bir koruma sunuyor.

Yeni tarayıcı alan vurgulamasıyla da Web’de daha fazla güven sağlıyor. Beta 1 bu özellikle müşterilerine ziyaret ettikleri sitenin girmek istedikleri site olup olmadığı hakkında daha doğru ve hızlı bilgi veriyor; böylece site kullanıcılarının aldatılmasının önüne geçilmiş oluyor.