İl Müdürü Kuntoğlu Öğrencilerle Bir araya geldi.

İl Müdürü Kuntoğlu Öğrencilerle Bir araya geldi.
İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, okul ziyaretleri kapsamında okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi.

İl Milli Eğitim Müdürü Kuntoğlu okullara ziyaretler gerçekleştirerek incelemelerde bulundu. Ziyaretler çerçevesinde ilk olarak yapımı tamamlanarak bu yıl eğitim öğretime başlayan İlyas Küçüker İlkokuluna misafir olan Kuntoğlu, burada Okul Müdürü Nurullah Erdaş’tan okul hakkında bilgiler aldı. Ardından Piri Reis İlkokuluna geçen İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, okulun eğitim öğretim durumu ve fiziki imkânları ile ilgili bilgiler alarak incelemeler gerçekleştirdi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin de eşlik ettiği ziyaretlerin bir başka durağı ise Karaman İmam Hatip Ortaokulu oldu. İl Müdürü Kuntoğlu burada hafızlık eğitimi alan öğrencilerle bir süre sohbet etti. Ardından gerçekleşen 100. Yıl Ortaokulu ve Nefise Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaretlerinde yapılan incelemeler esnasında İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, öğretmenlerle bir araya gelerek onların görüşlerini dinledi.

Ziyaretler sırasında öğrencilerle sohbet ederek keyifli dakikalar geçiren İl Müdürü Kuntoğlu, minik öğrencilerle birlikte etkinlikler gerçekleştirdi, onlarla bol bol fotoğraflar çektirdi.