İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar Kadir Gecesi Mesajı

İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar Kadir Gecesi Mesajı
Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Adem KAPAR, Kadir Gecesi Mesaj yayınladı;

Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Adem KAPAR, Kadir Gecesi sebebiyle yayınladığı mesajında;
“Kardeşliğin, dayanışmanın, rahmetin ve bereketin ayı Ramazan'ın son günlerine yaklaşılırken bu manevi atmosferi bin aydan daha hayırlı yapan Kadir Gecesi'ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. 
Kadir Gecesi, alemlere rahmet olarak gönderilen Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir ve yine Kur'an-ı Kerim'de buyrulduğu gibi bin aydan daha hayırlı bir gecedir. Onun için bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize huzur getirmesini temenni ederken, bu kutsal gecenin getirdiği esenlik ve selametin, tüm yurdumuzu, aziz milletimizi ve bütün insanlığı çepeçevre kuşatmasını; yeryüzünde barış ve huzura vesile olmasını diliyorum. 
 Bu gece feyiz ve bereketi bin aydan daha hayırlı olan,  yüreklerimizin ibadetle çarpıştığı bir gecedir. Arınma ve bağışlanma fırsatı sunan bu mübarek gün ve gecelerde ibadetlerimizde, ahlaki yaşantımızda istikrar ve istikametin önemli olduğunu bilmeli, bugünü her gün yaşamaya gayret etmeliyiz.
 Bu duygu ve düşüncelerle Aziz Milletimizin, Karamanlı vatandaşlarımızın ve tüm İslam Âlemi’nin Kadir Gecesi’ni kutlar; bu gecenin, ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini dilerim.” dedi.