İl Genel Başkanı Güngörer Hıdırellez Günü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı

İl Genel Başkanı Güngörer Hıdırellez Günü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı
Türk dünyasının kültür, gelenek ve göreneklerinden baharın müjdeleyicisi olan Hıdırellez, Hz. Hızır ile İlyas Peygamber’in bir araya geldikleri, baharın gelişini müjdeleyen gün olarak kabul edilmekte

.  Geçmişle geleceğimiz arasında önemli bir köprü görevini yerine getiren, kültürümüzün gelecek kuşaklara aktarılmasını sağlayan Hıdırellez, toplumumuzun kaynaşmasına, huzurunun artmasına vesile olmaktadır.
Bizler kültür mirasımız olarak sahip çıktığımız Hıdırellez gibi önemli günlerimizi, çeşitli etkinlikle hep birlikte kutlayarak kardeşlik duygularımızı pekiştiren, sevgi ve saygıyla bizleri birbirimize daha da yaklaştıran, doğa sevgisini bizlere bir kez daha hatırlatan bir değer olarak görüyoruz. Bolluk, bereket ve sıcak  yaz günlerinin habercisi kabul edilen Hıdırellez,  büyük bir sevinç ve coşkuyla kutlanmaktadır.6 Mayıs Hıdırellez gününün kardeşlik duygularıyla birlik ve beraberlik içerisinde kutlanmasını temenni ediyorum. Hep birlikte, geçmişten geleceğe köprü kuran bu anlamlı ve güzel geleneğimizi yaşayalım ve yaşatalım.