İYİ Parti Karaman İl Başkanı Belli oldu

İYİ Parti Karaman İl Başkanı Belli oldu
Meral Akşener’in kurduğu İYİ Parti’nin Karaman kurucu il başkanı belli oluyor.
Milliyetçi Hareket Partisi’nin eski Karaman il başkanı İsmet Hilmi Hatipoğlu’nun yeni kurulan İYİ Parti’nin kurucu il başkanı olacağı öğrenildi.
 
Karamaninsesi.com’un edindiği bilgilere göre önümüzdeki hafta İYİ Parti Genel Merkezinden gelecek olan yetkililer ismi geçenlerin arasından İsmet Hilmi Hatipoğlu’na teşkilatı kurma ve kurucu il Başkanlığı görevini verecek.
 
Son günlerde İYİ Parti için Karaman’da İl Başkanlığı için İsmet H. Hatipoğlu yanı sıra Muttalip Yıldırım, Muzaffer Karaoğlu, Atilla Zorlu gibi isimler geçiyordu. Edindiğimiz bilgilere göre Koray Aydın’ın yönettiği teşkilatlanma Karaman’da İsmet H. Hatipoğlu’nu kurucu il başkanı yapacak.
 
Bu gelişmenin arkasından İsmet Hatipoğlu’na Ülkücü camianın ağır toplarından da destek geldi. Ülkücü Camianın yakinen tanıdığı ve 90’lı yıllarda MHP İl Başkanlığı yapan Mustafa Köpüklü, Karamaninesi.com’a yaptığı açıklama da İsmet Hatipoğlu’na tam destek vereceğini söyledi.
 
İsmi geçen isimlerin hepsinin bir birinden değerli olduğunu söyleyen Mustafa Köpüklü; “ İYİ Parti’nin Karaman il başkanlığı için birçok isim geçti hepsi birbirinden değerli, İsmet Hatipoğlu’da MHP de yıllarca il başkanlığı yapmış Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş zamanında da omuz omuza çalıştığımız değerli bir dava arkadaşımız. Eğer İl Başkanlığı için Genel Merkez ona görev verirse bizim desteğimizde sonuna kadar tamdır, İnşallah iyi olur inşallah hayırlı olur.” Dedi.
Önümüzdeki hafta İsmet Hilmi Hatipoğlu’nun resmi bir açıklama yapması bekleniliyor.