İSRAİLE TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

İSRAİLE TEPKİLER ÇIĞ GİBİ
Siyonist İsrailin yaptığı saldırıya her geçen gün tepkiler artıyor.
Karaman Milletvekili Lütfü Elvan, İsrail’i sert bir dille tepki gösterdi. 32 değişik ülkeden ve farklı inançlara mensup 700’ün üzerinde insanın tamamen insani amaçlı bir araya gelerek oluşturdukları yardım konvoyunun, en basit ihtiyaçlarının bile karşılanmasına izin verilmeyen Filistinli Müslümanlara ulaştırılmasını kan dökerek engelleyen İsrail yönetimini çok ağır bir dille lanetlediğini ve bunun insanlık adına utanç verici bir durum olduğunu dile getirdi.
 
Sözkonusu saldırının aslında İsrail Yönetiminin insanlık adına ne seviyede olduğunu ve dünyayı umursamaz tavrıyla da herkesi aşağıladığı belirten Elvan, bu durumun böyle devam etmesinin mümkün olmadığını bütün dünyanın buna bir dur demesinin artık zamanı geldiğini belirtti.
Yazılı bir basın açıklaması yapan Memur-Sen Karaman İl Başkanı Duran Kabaağaç İsrail’in, İnsani Yardım Konvoyu’na saldırarak insanlık suçu işlediğini, uluslararası arenada dışlanması gerektiğini söyledi.
 
BİR TEPKİDE MEMUR-SENʹDEN
 
İsrail’in, insani yardım konvoyu’na saldırarak insanlık suçu işlediğini kaydeden Memur-Sen Karaman İl Başkanı Duran Kabaağaç, terörist devlet İsrail’in Filistinʹe insani yardım götüren gemiye yaptığı baskını şiddetle kınadıklarını ve lanetlediklerini kaydetti.
 
Bu saldırının bütün insanlığa karşı yapıldığını ifade eden Duran Kabaağaç, “Bütün insanlık bu vahşete seyirci kalmayacak, gerekli  tepkiyi gösterecektir. Haydut devlet İsrail, sadece insani yardım taşıyan  gemilere saldırarak  uluslar arası  hukuku ihlal etmiş ve suç işlemiştir.  Bu saldırıyı yapanlar ve  saldırı emrini verenler derhal  uluslar arası mahkemelerce yargılanarak hak ettikleri  ağır cezalara çarptırılmalıdır” şeklinde konuştu.