Hobbit: “Beş Ordunun Savaşı“ Sinenas Sinema da

Hobbit: “Beş Ordunun Savaşı“ Sinenas Sinema da
Hobbit: "Beş Ordunun Savaşı" Çarşı merkezinde bulunan Sinenas Sinema da yayınlanmaya başladı.0338

 Oscar ödüllü sinemacı Peter Jacksonʹun, J.R.R. Tolkienʹın zamana meydan okuyan popüler başyapıtı "The Hobbit"ten uyarladığı üçlemenin son filmi "Hobbit: Beş Ordunun Savaşı" Karaman Migros üstünde yer alan Sinenas Sinema da 3D ile hemde Türkçe Dublaj olarak yayınlanmaya başladı.


Bu üçlemede olduğu gibi, "Hobbit: Beş Ordunun Savaşı"nda da Ian McKellen, "Gri Gandalf"; Martin Freeman ana karakter "Bilbo Baggins"; Richard Armitage da "Thorin Meşekalkan" rollerini üstleniyorlar.
Fran Walsh, Philippa Boyens, Peter Jackson ve Guillermo del Toroʹnun kaleme aldığı filmin konusu şöyle:
"Erebor Cüceleri, yurtlarının büyük zenginliğine yeniden kavuşmuştur ancak şimdi dehşet verici Ejderha Smaugʹu, Göl Kasabasıʹnın savunmasız erkekleri, kadınları ve çocuklarının üzerine serbest bırakmış olmanın sonuçlarıyla yüzleşmek zorundadırlar. Ejderha hastalığına yakalanmış olan Dağın Altındaki Kral Thorin Meşekalkan efsanevi Arkentaşıʹnı ararken dostluğu ve onuru feda etmiştir. Thorinʹin mantıklı düşünmesine yardım edemeyen Bilbo, ileride daha büyük tehlikelerin yattığından habersiz, umutsuzca ve tehlikeli bir seçim yapmak zorunda kalır. Eski bir düşman Orta-Dünya’ya geri dönmüştür. Karanlık Lord Sauron Yalnız Dağʹa gizli bir saldırı için dört Ork bölüğü göndermiştir. Tırmanan çatışmalarının üzerine karanlık çökerken, Cüceler, Elfler ve İnsanların karar vermesi gerekir: Birleş ya da yok ol. Beş büyük ordu savaşa giderken, Bilbo hem kendi hayatı hem de arkadaşlarının hayatı için savaşmak zorunda kalır."

Bilet rezervasyonu için telefon numarası:
0338 214 84 44

Filmin seanslar: 
11:15 14:00 17:00 20:00