Hırsız, İş Arkadaşını Öldürmüş

Hırsız, İş Arkadaşını Öldürmüş
Konya’da dün gece sokak ortasında cesedi bulunan şahsın, birlikte hırsızlık yaptığı kişi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Şüpheli polis tarafından kısa sürede yakalanırken, maktul ile birlikte güvenlik kamerası görüntüleri...

Konya’da dün gece sokak ortasında cesedi bulunan şahsın, birlikte hırsızlık yaptığı kişi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Şüpheli polis tarafından kısa sürede yakalanırken, maktul ile birlikte güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, saat 22.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Başak Caddesi 10462. Sokak’ta meydana gelmişti. Sokak içerisinde vatandaşlar yerde yatan bir şahsı fark ederek, durumu sağlık ve polis ekiplerine haber vermişti. Sağlık ekipleri, şahsın sırtından ve göğsünden 7 bıçak darbesiyle öldürüldüğünü belirledi. Olay yerinde araştırma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, öldürülen şahsın hırsızlıktan kaydı bulunan Tarık Güzel (38) olduğunu, sürekli Yaşar K. ile gezdiğini belirleyerek harekete geçti. Yaşar K’nin de Tarık Güzel ile birçok kez hırsızlık olayına karışması nedeniyle polis, şahsın ve yakınlarının evine gitti. Şahsın henüz belirlenen adreslere gelmediğini öğrenen polis, pusuya yatarak beklemeye başladı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri beklediği sırada otomobiliyle babasının merkez Selçuklu ilçesi Aydınlıkevler Mahallesiʹndeki evine gelen Yaşar K. gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelinin, cinayeti kendisinin işlediğini itiraf ettiği öğrenildi. Şüpheli Yaşar K. ile öldürdüğü arkadaşı Tarık Güzel’in birlikte hırsızlık yaptıkları ancak paylaşmada sorun yaşamaları nedeniyle olayın meydana geldiği ileri sürüldü.

Öldürülen Tarık Güzel ile Yaşar K’nın birlikte hırsızlık için girdikleri iş yerinde güvenlik kamerasına yakalandıkları ve arandıkları da öğrenildi. Güvenlik kamerasında birlikte hırsızlık yaptıkları iddia edilen şahısların bir çay ocağı içerisinde birbirlerini tanımazlıktan geldikleri görülüyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.