Hafta sonu en iyi 5 Farklı film var

Hafta sonu en iyi 5 Farklı film var
Karaman çarşı merkezinde ki sinemada en iyi 5 farklı film var.
Karamanın vaz geçilmez sinema salonu Sine-Nas Sinema bu hafta en iyi 5 farklı filmleri Karamanlı sinema sevenlere sunuyor.
Çocuklar için yılın en iyi çizgi filmlerinden olan “Köstebekgiller” gündüz iki seansla izleyicleriyle buluşacak.
 
Genç sevgililer için 2 farklı duygusal film yayında olacak. Gençlerin hayranı Murat Boz ve Burak Özçivit’in başrollerinde olduğu  “ Kardeşim Benim” filmi ve aksiyon dolu bir aşk filmi olan “Her şey Aşktan”  filmi bu hafta Sine-Nas’ta yayınlanacak.
 
Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın duygusal ve komedi karışımı “ İftarlık Gazoz” filmi de hoş bir vakit geçirmek isteyen kişiler için mutlaka izlenmesi gereken bir film
 
Ve Mafya filmlerinin ünlü ismi Kurtlar Vadisinden Memati olarak tanıdığımız Gürkan Uygun’un başrolde oynadığı “ Hep Yek” filmi de sezonun en iddialı mafya-komedi filmi bu hafta Karamanda izleyicisiyle buluşacak. Aksiyon ve komedinin dolu olduğu bu filmi mutlaka izlemelisiniz.
 
Bu filmlerin hepsini çarşı merkezinde bulunan Migros AVM’nin üstünde yer alan Sine-Nas Sinema salonunda bulabilirsiniz. Sinemanın yanında Pizza-Köfte-Hamburger gibi ürünlerle kendinize ziyafet çekebilir misafirlerinize çay kahve ikram ederek hoşça vakit geçirebilirsiniz. 
 
 
İŞTE  EN İYİ FİLMLERİN SEANLARI