Hadid Ünallar'dan büyük kampnaya

Hadid Ünallar'dan büyük kampnaya
Karaman'ın en büyük tarım makinaları üreticilerinden Hadid Ünallar AGROFEM markası ile dev bir kampanyaya imza atarak çiftçilerimize karagün desteği sunuyor.
Karaman'ın en büyük tarım makinaları üreticilerinden Hadid Ünallar AGROFEM markası ile dev bir kampanyaya imza atarak çiftçilerimize karagün desteği sunuyor.
 
Önümüz kış çifçinin zor günleri başlıyor. Hadid Ünallar çiftçiye zor gününde destek olabilmek için başlattığı yem karma makinası kampanyası ile Karaman çiftçisine ev satar gibi 5 yıl vade ile satış başlattı.
 
FAİZSİZ 60 AY VADE
 
Bir Hadid Ünallar Markası olan AGROFEM HİGHT POWER makinaları 4,5 m3 , 6m3 ve 8 m3 modelleri ile yem karmada çiftçilerin en büyük yardımcısı. Agrofem Yem Kırma Makinası şimdi sıfır faizle 60 ay vade ile satışa sunuldu. Ziraat Bankası işbirliği ile başlatılan kampanya stoklarla sınırlı olduğu için acele edin, bu fırsat kaçmaz.
 
ZİRAAT BANKASI İŞBİRLİĞİ İLE
 
Ziraat bankası işbirliği ile faizsiz 60 ay vadeli satışa sunulan AGROFEM Yem Karma Makinası yatay helezon sistemli olup tüm yem çeşitleriyle çalışabilmesi ve ön kesime gerek kalmadan karma yapabilmesi için özellikle tasarlanmıştır. Farklı kapasitelerde üretilen Yem Karma Makineleri büyük ve küçük ölçekli bütün işletmelerin yem hazırlama işlemlerine çözüm getirmektedir. Tüm bunların sonucu kaliteli ve homojen yem olmaktadır. Özel geliştirilmiş açılı helezon bıçakları: Yonca, sap vb. lifli yem maddelerinin yeme dahil edilebilecek kadar parçalanmasını sağlamaktadır. Karıştırma haznesinin tam kapasiteli kullanılabilrnesi için AGROFEM tarafından çift helezon sistemi daha da geliştirilmiştir. Hızlı ve kaliteli yem dağıtma sistemi sayesinde; tek bir hayvanın kendi potansiyeli doğrultusunda tüketebileceği kadar yem ile beslenmesi sağlanmaktadır. AGROFEM Yem Karma Makinesi yüksek performanslı tasarımı ve kaliteli işçiliği ile sizin için maliyet düşürme ve verimli çalışma konularında ihtiyaçlannızı en iyi şekilde karşılamak için çözümler üretmektedir.
 
 
Hadid Ünallar
Adres: Karaman Organize Sanayi Bölgesi
70200 Karaman Merkez / Türkiye
Telefon: 0338 224 13 48