HUZURLARINIZDA FİNAL

HUZURLARINIZDA FİNAL
Yaklaşık 6 aydan beri devam eden şampiyonluk mücadelelerinin düğümleri de bu hafta sonu çözülecek.
Karaman 1.Amatör küme müsabakaları 14/Mart/2010 Pazar günü oynanacak olan müsabakalarla sona erecek. Yaklaşık 6 aydan beri devam eden şampiyonluk mücadelelerinin düğümleri de bu hafta sonu çözülecek.
 
2009-2010 yılının 1.Amatör kümesinin şampiyonu olan takım 2 ayrı grupta ilimizi temsil etme hakkını kazanacak.
Ligde takımı olmayan iller kategorisinde mücadele edecek olan takım eğer bu grupta başarısız olursa ikinci bir gruba gitme hakkı doğmuş olacak.
 
Ayrıca bu yılı şampiyon olarak bitiren takımımız gelecek yıl ilimizi deplasmanlı uygulanacak olan iller kategorisine katılma hakkını da elde edecek. Deplasmanlı ligin ilimize katkısının olacağı değişmez bir gerçektir. Sebebi ise Karaman ilinin futbolcu potansiyelinin diğer iller ile kıyaslanmasını sağlayacak ve gelinen noktada ne kadar yol kat edildiği hakkında bizleri bilgilendirmiş olacak.
 
Bu yıl şampiyonluk ipini göğüsleyen takımımızın desteklenmeye, ilgi ve alaka gösterilmeye ihtiyacı muhakkak surette olacaktır. Böyle bir fırsat ele geçirilmişken bu fırsatı kaçırmamak gerekir. Artık Karaman spor yok ve Karaman ili için deplasmanlı ligde veya 3.ligde yeni bir sayfa açılmış olacak.
 
İlimizin şampiyonunu bu yıl çok farklı bir şekilde uğurlayalım grup müsabakalarına, yalnız olmadıklarını hissettirelim ve İlimizi layık olduğu gibi temsil etmeleri için destek olalım. Gerekirse yakın bir merkez olursa maçlarına gidelim. Bu sene şampiyonu çok farklı bir grup mücadelesi yaşasın… Hep beraber sevinelim en büyüğümüzden en küçüğümüze başarılı olmaları için imkanlarımızı seferber edelim. Bu gönül zenginliğine sahip idarecilerimiz ve büyüklerimiz var çünkü aramızda desteklerini esirgemeyip yardımcı olsunlar bu çocuklar bizim çocuklarımız formaları bizim kramponlar bizim sevinçleri bizim hüzünleri bizim gelin hep beraber olalım işi kolay kılalım…
 
Bu Pazar günü oynanacak olan şampiyonluk mücadelesine davetlisiniz. Bu Pazar günü oynanacak mücadelelerine davetli sizsiniz…. Kemal Kaynaş stadına bekliyoruz tüm spor severleri ve değerli büyüklerimizi ….
 
SAHA: Kemal Kaynaş Stadyumu
SAAT: 14.00 de

TARİH: 14 Mart Pazar günü