HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN ŞÜKRAN PLAKETİ

HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN ŞÜKRAN PLAKETİ
Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUNu makamında ziyaret eden K.Karabekir Halk Eğitim Müdürü Mehmet EVREN, Kazım Karabekirdeki yapılan hizmetlerden dolayı bir plaket sundu.
Ziyarette konuşan Kazım Karabekir Halk Eğitim Müdürü Mehmet EVREN: “Milli Eğitim Müdürlüğünün yardım ve destekleriyle Ata yadigarı Kazım Karabekir eski İlköğretim Okulu binasını onararak kullanılır hale getirdiklerini yıkılmaktan kurtardıklarını bu binanın şimdi güzel bir Halk Eğitim binası olarak hizmet verdiğini , ilçe çapında halk eğitim hizmetlerinin aksamadan çağın gerekleri doğrultusunda devam ettiğini bundan dolayı İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına şahsınız da şükranlarımı sunuyorum. “ dedi.  
 
            İl Milli Eğitim Müdürü ALTUN: “ Kazım Karabekir ilçesinin 1992 - 1997 yılları arasında ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü yaptım, böyle güzel bir ilçeye yetimler babası şark fatihi Kazım Karabekir Paşa’nın ilçesine hizmet etmekten gurur duydum. Her zaman bu ilçenin benim dünyamda özel bir yeri vardır. Bütün ilimiz genelinde yapılan hizmetler gibi Kazım Karabekir İlçesine de hizmet etmeye çalıştık. Bundan sonraki süreçte de hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu plaketin bende özel bir hatırası olacaktır,  Bunun için teşekkür ediyorum, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. “ dedi.