HALİT ÖZELʹDEN DAVET

HALİT ÖZELʹDEN DAVET
Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Halit Özel Konyada yapılacak olan Milli Görüş 40. yılı kutlamasına bütün Karamanlıları davet etti.

Millî Görüşʹün 40ʹıncı yıl kutlamaları bu hafta başlıyor. Büyük bir heyecanla gerçekleştirilecek olan programların ilki bu Cuma günü Konyaʹda gerçekleştirilecek. Millî Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakanʹın katılacağı programa yoğun ilginin olması bekleniyor.

Milli Görüş 40ʹıncı yıl kutlamaları hakkında bilgi veren Karaman İl Başkanı Halit Özel, 1969 yılında bağımsızlar hareketi olarak Konyaʹda başlayan Milli Görüşʹün yıllardır bu ülkeye hizmet eden bir anlayış olduğunu söyleyerek, "Milli görüş hareketi cumhuriyet tarihimizin en karmaşık ve en zor döneminde toplumsal bir ihtiyaç ve talep olarak doğmuştur" dedi.
 
Cuma Günü düzenlenecek
 
16 Ekim Cuma günü Selçuklu Spor ve Kongre Merkeziʹnde saat 19.30’da programın başlayacağını da duyuran Halit Özel, bütün Karaman’lıları programa davet etti. Halit Özel, "Bizler bu programla alakalı bu güne kadar Milli Görüş çatısı altında bir dakika bile nefes almamış hemen her arkadaşımızı davet ediyoruz. Biz biliyoruz ki; bütün hemşerilerimizin Milli Görüş Hareketine bir şekilde katkısı mutlaka olmuştur. Bu sebeple bu kutlama sadece Saadet Partimizin bir kutlaması değil Karaman’ımızın ve bütün hemşerilerimizin bir kutlaması olacaktır" diyerek çağrıda bulundu.
 
Araç Kaldırılacak
 
Ayrıca Parti Binasından Araç Kaldırılacağını da belirten Halit Özel, gitmek isteyen kişilerin parti binamıza müracaat etmeleri veya 213 71 01 telefonundan yerlerini ayırmaları gerektiğini belirtti.