Gençlik Merkezi’nde Gitar Eğitimleri Devam Ediyor

Gençlik Merkezi’nde Gitar Eğitimleri Devam Ediyor
Gençlik Merkezi’nin Ücretsiz Eğitimleri Devam Ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezi’nin Müzik Kulübü bünyesinde açtığı ücretsiz gitar eğitimleri gençlerden yoğun ilgi görüyor.

Karaman’da gitar öğrenmek isteyen ve gitar bilgisini daha üst düzeye çıkarmak isteyen gençler, Gençlik Merkezi’nin Müzik Kulübü bünyesinde eğitim verdiği gitar kurslarına gidiyor. Gitarın tüm inceliklerini öğrenmek isteyen kursiyerler eğitmen Yasin Özçelik eşliğinde temel akorlar ve akorlarla ilgili şarkılar öğreniyor.

Eğitimlerin oldukça verimli geçtiğini belirten Özçelik, ''Kasım ayında başlayan eğitimlerimizde amacımız Karaman’da eğitim gören üniversite öğrencilerine ve Karamanlı gençlere gitarı sevdirmek. Eğitimlerimiz Salı ve Perşembe günleri 16.30-18.30 saatleri arası devam ediyor. Ücretsiz olarak verdiğimiz eğitimlere tüm gençlerimizi bekliyoruz” diye konuştu.

Gençlik Kulüpleri adı altında birçok alanda ücretsiz eğitim verdiklerini belirten Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen’de, ”Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan ve sokaklardan kurtarmak, onlara enerjilerini daha farklı bir şekilde harcayabilecekleri alanlar oluşturmak amacıyla bünyemizde ücretsiz açtığımız eğitimlerle gençlerimizin boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlıyoruz. 14 binin üzerinde gençlik merkezi üyemiz ile ilimizde birçok sosyal sorumluluk projesine imza atarak hassas konularda farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. Ayrıca bünyemizde verdiğimiz eğitimlerin hepsi ücretsiz olup, gençlerimizden kesinlikle ücret talep etmiyoruz. Şuanda aktif olan gitar kursumuza da tüm gençlerimizi davet ediyoruz” dedi.