Gençlik Merkezi Minik Yüreklere Dokunmaya Devam Ediyor

Gençlik Merkezi Minik Yüreklere Dokunmaya Devam Ediyor
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezi, ''Bir Kitap Bir Çocuk, Bir Çocuk Bir Umut'' projesi kapsamında toplanan kitapları minik sahiplerine ulaştırıldı.

Karaman’da birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan gençlik merkezi, köy okulları için başlattığı ''Bir Kitap Bir Çocuk, Bir Çocuk Bir Umut'' projesi ile minik yüreklere dokunmaya devam ediyor.

Köy okullarının kütüphanelerine bırakılmak üzere gençlik merkezi tarafından toplanan kitaplar ilk olarak Karaman İl Merkeze bağlı Bozkandak köyünde eğitim gören Bozkandak Ortaokulu kütüphanesini şenlendirdi. Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen eşliğinde yapılan ziyarette minik öğrencilerle bir araya gelen gençlik liderleri ve gönüllü gençler topladıkları kitapları Bozkandak Ortaokulu kütüphanesine bırakarak, öğrencilere kırtasiye malzemesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı logolu şapka hediye ettiler.

Ziyaretin devamında öğrencilerle bol bol sohbet etme fırsatı bulan gençlik merkezi personeli, minik yüreklerle oyunlar oynayarak, şarkılar söylediler.

Kütüphanelerine kazandırılan kitaplardan dolayı çok mutlu olduklarını belirten mini öğrenciler ise, yapılan yarımlardan dolayı gençlik merkezi personeline teşekkür ederek, tüm kitapları okuyacaklarının sözünü verdiler.

Gençlik merkezi olarak tüm köy okullarını kütüphanelerini kitaplarla donatmak istediklerini belirten Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen’de, “Yaklaşık 3 ay önce başlatmış olduğumuz kitap toplama kampanyası kapsamında ilk durağımız Bozkandak Ortaokulu oldu. Burada, toplandığımız kitapları öğrencilerimizin kütüphanelerine bırakarak bir nebze olsun onların yanında olmaya çalıştık. Gençlik merkezi olarak bu tarz projelerle daha çok gencimize ulaşmayı hedefliyoruz. Ayrıca ‘Merkezim Her Yerde’ projesi kapsamında da gençlik merkezimize uzak yerdeki çocuklarımızı gençlik merkezimizde misafir ederek güzel vakit geçirmelerini sağlıyoruz ve faaliyetlerimizi gençlerimize tanıtıyoruz. Yaptığımız projeler ve faaliyetlerde bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.