Gaziantepʹte Eğlence Mekanları Denetlendi

Gaziantepʹte Eğlence Mekanları Denetlendi
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı tarafından, eğlence merkezleri ve kafeteryalarda denetim yapıldı.Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleriyle birlikte denetime çıkan zabıta ekipleri, eğlence...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı tarafından, eğlence merkezleri ve kafeteryalarda denetim yapıldı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleriyle birlikte denetime çıkan zabıta ekipleri, eğlence merkezleri ve kafeteryalarda 2872 sayılı çevre kanununa göre, canlı müzik izin ruhsatı ve ses desibeli kontrolü yaptı. Gece geç saatlerde başlayan denetimler, sabah saatlerine kadar devam etti. Şehitkamil ve Şahinbey ilçelerinde bulunan eğlence mekanları ve kafeteryalara tek tek giren ekipler, iş yerlerini en ince ayrıntıya kadar denetledi. Yapılan kontroller sonucunda 6 iş yerine yasal işlem yapılırken, bir iş yerine de uyarı yapıldı. Denetimlerin yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte sıkılaştırılacağı ve uygulamaların haftalık ve günlük olarak rutin yapılacağı öğrenildi.