Gazeteci Uysal, Chp Mersin İl Kadın Kolları Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Gazeteci Uysal, Chp Mersin İl Kadın Kolları Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Mersin’de meslek hayatına gazeteci olarak başlayan, uzun yıllar yerel televizyon kanallarında muhabirlik yapan Selda Uysal, önümüzdeki günlerde yapılacak CHP İl Kadın Kolları Kongresi’nde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Gazeteci Selda Uysal, İl Kadın Kolları Başkanlığı’na adaylığını CHP il binasında, kendisini destekleyen partili kadınlarla birlikte yaptı. Adaylık açıklamasına CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Nevin Zaimoğlu ile İl Kadın Kolları Başkanı Pakize Güler de katıldı.

Güler ve Zaimoğlu’nun konuşmalarının ardından açıklama yapan Uysal, bu yola yürekli, fedakar, mücadeleci, cesur, savaşçı, yüreği vatan sevgisiyle dola kadınlarla birlikte aşkla çıktığını söyledi. Tarihten aldığı misyon ve sorumlulukla CHP’yi iktidara taşımak için yola çıktığını belirten Uysal, CHP’li kadınlara siyasi seferberlik çağrısı yaptı. Uysal, “Ben ve arkadaşlarım, Kurtuluş Savaşı’nda cephede destan yazan kadınlarımız gibi aynı heyecan, aynı kararlılık ve inançla siyasette cumhuriyetimiz için varımızla yoğumuzla seferberlik havası içinde, tarihi misyonumuzun bize yüklediği sorumlulukla yola çıkıyoruz. Desteğinizle CHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanlığına talibim. Bu meşakkatli yürüyüşte, partimizi hem yerelde hem de genelde iktidar yapmak, bu iktidar yürüyüşümüzde kadınlarımızın gücünü, katkısını kanıtlamak için adayım” dedi.