Gazeteci Hüseyin Oğuz, Haşhaşileri ihbar ediyorum dedi

Gazeteci Hüseyin Oğuz, Haşhaşileri ihbar ediyorum dedi
Devlet seferberlik ilan etmiş, FETÖ terör örgütü ile gecesini-gündüzüne katmış mücadele ediyor.
Gazete Anadolunun sahibi Gazeteci Hüseyin Oğuz, gündeme ilişkin bir yazı yayınladı. Son yaşanan olayların resim çekinerek resmen meydan okuyanların tüm gerçekleri ortaya koyduğunu söyleyen Hüseyin Oğuz, "Haşhaşileri İhbar Ediyorum" dedi.
Hüseyin Oğuz yazısında şunları söyledi; "Devlete kast eden vatan hainleri, alınlarındaki lekeye aldırış etmeden faaliyetlerini sürdürmesi ise gerçekten çok ilginç. Bunlar kim ve kimlerden bu cesareti alıp, gövde gösterisi yapmaya çalışıyorlar.FETÖ-PDY terör örgütü üyeliği ve vatan hainliginden  yargılananlarla kol-kola girenlerin bu cesareti bana Haşhaşi örneğini anımsatıyor.
Karaman emin ellere emanet. Vali Süleyman Tapsız ve Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’nin Şahane ekibi olagünüstü bir çaba sarfediyor,sarfetmesine. Ancak,içimizdeki Hainlerin boş durmadığı gerçeği bir kez  daha tescillendi.Herkesin bir adamı var, onun gölgesinde fırıldaklarını,hainliklerini sürdürüyorlar.Bir daire müdürü görevden alınma yazısı yazılırken, haberdar oluyor, Ankara’daki Abi’ler  bunu durduruyor, abisi olmayanlar ise, makamlarını bırakıyor. Hani kimse, müdahale etmeyecekti, hani bu terör örgütüne bulaşanlardan ülke temizlenecekti .Milletvekillerinin yakınlarına, danışmanlarına yalvarmak ,kendilerini kurtaracak zannediyorlar ama, yanılıyor.
Karaman büyük bir kent değil. Herkes birbirini tanır,kimin ne olduğunu da çok iyi bilir. İyi bilinmesine rağmen, Emniyetin elini-kolunu bağlamaya çalışanlardan kurtulmak gerekiyor.Karaman şifresi aslında çözüldü,ama koruyanlar yine sahneye çıktığı için ,yeni şifreler peşinde koşuluyor.15 Temmuz darbe girişiminde rezil olan vatan hainleri, ikinci 15 Temmuz’ların peşinde,  o günü bekliyor. Hesap yapıyorlar, başta onları koruyanlar olmak üzere herkesin infazının hazır olduğu hesapları.Bu gözü kör, kulağı sağır olan koruyuculara acıyorum.Ama , onlarda galiba kendilerince kurnazlık yapıyorlar, yani ya tersi olursa, bu hainler bir kalkışma  sonunda başarılı olursa,onlar o küçük beyinlerince yırtacaklar, belki daha önemli görevler hesabı yapıyorlar, ama bilmiyorlar ki, ilk gidecek o iki yüzlü koruyucular. Vatan elden gittikten sonra, sen daha iyi konuma gelmişin ne yazar.Siz ve sizin gibiler hayal görmeye devam edin bakalım, ne zaman rüyadan uyanacaksınız.
Karaman’ın şifresi ortada. Son yaşanan olaylar ve fotoğraf kareleri aslında her şeyi anlatıyor. Demek ki, FETÖ’cu bu vatan hainleri hala bu devletin içinde.Devlet den aldıkları maaş ile,çocuklarına ekmek götürenler, Pensilvanya’daki eli kanlı terör örgütünün talimatlarını yerine getirmek için daha çok çalışıyor.Hala vatan hainliginden tescillenen kişileri aklama girişimleri sürüyor ve bağımsı yargı, emniyete de adeta mesaj gönderiliyor.FETÖ terör örgütü tehlikesi geçmiş falan değil,aksine tehlike gün geçtikce büyüyor. Biz görüyoruz, vatan hainleri devletin içinde, belediyenin göbeğinde,yani heryerde. Bizim gördüğümüzü siz göremiyorsanız, diyecek bir şey kalmıyor zaten .Bana göre yeni bir kalkışma, bu ülkenin altına bomba koymak için planlı-proğramlı çalışmaları sürüyor.Demokrasi nöbetlerindeki soytarılıkları ,çığırtkanlıkları ile ilk sınavı başardılar,kendilerince kendilerini akladılar, şimdi ikinci perde ve hain planlar devreye sokuluyor.
Vatan hainliğinden içeride olması gerekenler, meydanlarda boy göstermeye devam ederse,bunlar hain yandaşlarına da biz ayaktayız ve hedefe yürüyoruz mesajlarını, sözlü-sazlı-resimli vermeye devam edecektir.Ar perdesi yırtılmış, alınlarına sürülen hain lekesi ile normalde bu insanların dışarı çıkamıyor,insanların,çocuklarının yüzüne  bakamıyor olması gerekiyor ama, nerde o erdemlilik, gerçi vatan haini olan kişiden bunlar beklenmez.
Karaman’ın kilidini çözmek için bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda olan Abi’mi dersin, imam mı dersin, mütevelli heyeti mi dersin, adını siz koyun , bu hainler alındığı anda, düğüm çözülecek ve bu korkak hainler bülbül gibi ötüp, her şeyi itiraf edecek ve o zamanda bu ülkedeki tehlike geçecektir.
Karaman’daki FETÖ terör örgütünün şeması benim elime geçtiğine göre, devletimizin zaten elindedir.Çocuğunu terör örgütünün okuluna militan yetişin anlayışı ile verenler, haşhaşilerle kol-kola yürüyenler, eşleri bu şehrin Abla’lığına soyunanlar ,kendilerini çok iyi biliyorlar  ama, maskelerinin kendilerini kurtaracağını, terör örgütünün  ülkeyi ele geçirdiği an, nemalanacaklarını,iyi yerlere geleceklerini hesap edenlerde elbet deşifre olacak.Elbetde gerçekler ortaya çıkacak, hainler gerektiği cezayı alacaktır ama ülkem adına kaybedilen bir gün değil, saatin bile çok önemli olduğu gerçeğini kimse inkar edemez.
Ne kadar gizlenirlerse gizlensinler, birilerinin gölgesine saklanmaya çalışsalar da;
“Gizlide gebe kalan,açıkta doğuracaktır”
SON SÖZ:
Terör örgütünün üzerlerine kan sıçrayan ,kendilerini deşifre etmemek için her türlü pisliği deneyenlerin, ‘Aba altında Sopa’ gösterme taktiklerinin boşuna olduğunu yineleyim. Vatan haininin memleketi,şehri,dini ,imanı kitabı olmaz. Karaman’lı olmak, Konya’lı olmak ,vatan hainliği suçunu hafifletmez. Vatan haini ,her yerde ,her zaman haindir. Bu arada Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’dan randevu talebinde bulunmuş ve Başkanlar kurulu üyesi olarak , bu görüşmeye katılarak, Karaman’ın FETÖ yapılanması ve şifreleri konusunda bilgilendirme yapacağımı ve gerçeklerin ortaya çıkması için  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olaya el koymasını talep edeceğimi paylaşıyorum.