GEVHER HATUN ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN KARDEŞ OKUL ZİYARETİ

GEVHER HATUN ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN KARDEŞ OKUL ZİYARETİ
Gevher Hatun Anaokulu öğrencileri 'Kardeş Okul ' Projesi kapsamında kardeş okulları olan Karacaören İlköğretim Okuluna anlamlı bir ziyarette bulundu.
Ziyarete İl Milli Eğitim Müdürü Bekir AKSOY, Müdür Yardımcısı Selmani KARAÇAM, Gevher Hatun Anaokulu Müdiresi Güler ÜNÜVAR, öğrenci velileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
      Gevher Hatun Anaokulu öğrencileri Kardeş Okulları için aldıkları oyuncak, kırtasiye, spor malzemesi ve  fotokopi makinesini kardeş okul öğrencilerine hediye ederek duygulu anların yaşanmasına sahne oldu. Ziyaret sonrası paylaşmanın verdiği mutluluk Gevher Hatun Anaokulu miniklerin gözlerinden okunuyordu.
     Öğrencilerine gösterilen ilgiden son derece memnun kalan Karacaören İlköğretim Okulu Müdürü Erdal TUNA ; “Gevher Hatun Anaokulu öğrencileri bizi gerçekten kardeş olarak gördüklerini bu davranışları ile gösterdiler. İhtiyaç sahibi öğrencilerimizi sevindiren ve bu organizasyonda emeği geçen bütün öğrenci velilerine, öğrencilere, öğretmenlere ve okul idarecilerine teşekkür ediyorum.” dedi.
      Gevher Anaokulu Müdiresi Güler ÜNÜVAR konuşmasında;  Amacımız kardeş okul öğrenci ve öğretmenleriyle gönül köprüsü kurmak, çocuklarımıza yardımlaşmanın erdemini kavratmaktır. Kardeş Okulumuz Karacaören İlköğretim Okuluna yaptığımız ziyarette sevgi gösterileri ile karşılandık. Öğrencilerimiz getirdikleri hediyeleri kardeşleriyle paylaşmaları minik bedenlerinde kocaman bir kalp taşıdıklarını apaçık sergiledilerʹʹ dedi.
    İl Milli Eğitim Müdürü Bekir AKSOY konuşmasında ; “Gevher Hatun Anaokulu Öğrencilerinin örnek davranışları eğitim camiamızda gururla karşıladığımız bir davranış modeli olmuştur. Öğrencilerimize daha bu yaşlarda organize ederek yardımsever hale getirilmeleri, kendi imkânlarıyla köydeki öğrencilerimize çeşitli yardımında bulunmaları miniklerimizi için geleceğe yönelik örnek bir davranış olmuştur. Miniklerimize ve onlara büyük emekleri olan okul idaresi, öğretmen ve ailelerini bu özverili davranışlarından dolayı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum " dedi.